Black Knight II

Basisspil

• bl1WILD
  • br2FEATURE
  • WILD er wild for alle symboler inklusiv FEATURE og kan kun fremkomme på hjul 2, 3 og 4.
  • WILD vil kun tælle som 1 FEATURE pr. hjul, ligegyldigt hvor mange pladser det dækker på et hjul.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Alle linjeudbetalinger er allerede ganget med den samlede indsats.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

Featurebeskrivelse

• 3 eller flere FEATURE i træk, startende fra hjulet længst til venstre, udløser gratis spil-funktionen og tildeler 7 gratis spil.
  • Alle gevinster fra scatter-symboler er allerede ganget med den samlede indsats.
  • Klik på "KLIK FOR AT STARTE" for at starte de gratis spil.
  • WILD er wild for alle symboler inklusiv FEATURE og kan kun fremkomme på hjul 2, 3 og 4.
  • Et hvilket som helst WILD, der fremkommer på hjul 2, 3 eller 4, vil placere sig til at dække hele hjulet og alle udbetalinger gøres op efter WILD har placeret sig.
  • WILD vil dernæst være låst fast i de resterende gratis spil.
  • Under gratis spil anvendes et andet sæt hjul.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med hovedspillet.
  • FEATURE fremkommer ikke under gratis spil.
  • Under gratis spil vil indsatsmultiplikatoren og de aktive udbetalingslinjer forblive de samme som i det spin, der udløste featuren.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster fra udbetalingslinjer.
  • Funktionen kan ikke udløses igen.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje, og derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke tilgængelige.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.