Arcader

Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Bemærk: Arcader-videospillet omtales som Arcader-spillet eller blot spillet.

• Arcader er et videospil med 5 hjul og 15 faste spillelinjer. Spillet har jokere, udvidere, mysteriespil og bonusspil med gratis spin. Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,1%.
  • En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  • Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  • Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  • Udviderere udvider det hjul, de vises på, og fylder det med de symboler, der repræsenterer den bedst mulige betalingslinje.
  • Bonussymbolet er et spredesymbol, der kan fremkomme på alle hjul og giver bonusspil med gratis spin, hvis 3 eller flere bonussymboler vindes. Antallet af vundne frie spin følger gevinsttabellen, og antallet af vundne bonussymboler giver en bestemt multiplikator i overensstemmelse med gevinsttabellen. Hvert gratis spin i bonusspil giver chance for en ny fast joker på de tre midterste hjul. De faste jokere forbliver faste under bonusspillet.
  • Mysteriesymbolet er et spredesymbol, der kan fremkomme på alle hjul og giver mysteriespillet med mysteriegevinster, hvis der vindes 3 eller flere mysteriesymboler. Antallet af vundne mysteriesymboler giver en bestemt multiplikator i overensstemmelse med gevinsttabellen. Mysteriespillet slutter enten med, at der vælges en tom, eller når alle mysteriegevinster er valgt.
  • Jokere og faste jokere erstatter alle andre symboler undtagen udvidere, mysteriesymboler og bonussymboler.
  • Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  • Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  • Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  • Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  • Bonusspillet og mysteriespillet spilles med samme indsats som det spin, der udløste bonus- og mysteriespillet.
  • I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 02-08-2017