Monkey Bonanza

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Spillet indeholder 10 gevinstlinjer.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Abe-, Mønt- og Indsaml-symboler.

Wild-symboler forekommer i basisspillet og under Bananfesten.

Wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

Abe-symboler

Abe-symboler forekommer under bananfesten.

Jumboabe-symboler forekommer på de midterste 3 hjul som et 1x3, 2x3 eller 3x3 symbol.

Jumboabe-symbolet forekommer i basisspillet og Gratis Spin.

Sparegris & Gevinst

Hver mønt afslører en kontantpræmie.

Mønt-symboler forekommer i basisspillet og Gratis Spin.

Indsaml-symbolet forekommer på hjul 5.

De tilgængelige kontantpræmier indsamles og tildeles, når Indsaml-symbolet lander.

Sparegris & Gevinst er tilgængelig i basisspil og gratis spin.

Bananfest

Land hele Jumboabe-symbolet synligt for at udløse Bananfesten.

Bananfesten kan udløses både i basisspillet og Gratis Spin.

Re-spin har særlige hjul kun med Wilds, Abe-symboler og tomme positioner.

Bananfesten begynder med 3 re-spin.

Hver oplåst position drejer uafhængigt.

Wild-symboler, der lander, fastholdes på hjulene.

Abe-symboler, der rammes, slår symboler ud af bananmos-bjælken, startende med det lavest udbetalende symbol.

Hvis der lander nogen abe- eller wild-symboler, nulstilles antallet af re-spin til 3.

Wild-symbol kan være påført en multiplikatorværdi på op til 5x.

Når der ikke er flere re-spin tilbage, får du 1 Superabespin.

Hjulene spinner Superabespinnet med låste wilds og alle de tilbageværende symboler på bananmos-bjælken.

Bananfesten slutter, når superabespinnet er slut.

Alle gevinster tildeles, når superabespinnet er slut.

Flere multiplikatorer på tværs af vindende gevinstlinjer ganges og påføres den pågældende gevinstlinje-gevinst.

Wild erstatter alle symboler under funktionen.

Gratis spin-symbol

Gratis Spin-symboler forekommer på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

Symboler har ikke en udbetaling.

Gratis spin

Ram 3 Gratis Spin-symboler for at udløse 5 Gratis Spin.

De midterste 3 hjul kombineres til en 3x3-jumboblok.

Jumbo-symboler forekommer på de midterste 3 hjul som et 1x3, 2x3 eller 3x3 symbol.

Alle symboler under gratis spin kan forekomme som Jumbosymboler, undtagen indsaml-symbolet.

Jumbosymboler deler sig til individuelle symboler og udbetaler.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Bonus-køb

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse gratis spin-funktionen.

Tryk KØB for at aktivere Bonus-Køb.

Tryk ANNULLER for at vende tilbage til basisspillet.

Funktionen Bonus-køb koster 45x indsatsen.

Funktionen spilles til nuværende indsats.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Plus-knap: Øger indsatsværdien.

Minus-knap: Reducerer indsatsværdien.

Bonus-køb-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin-funktionen.

Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Spilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden.

Startknappen: Afslutter spillet.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spin-session.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,06 %.

TBP for Bonus-Køb: 95,54 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 05-04-2023