Turtle Gems

SPILREGLER

• Turtle gems er et 10 linjespil, 5 hjuls vedeo slot spil
  • Minimunvæddemålet er 10 kreditter.
  • Maximumvæddemålet er 100 kreditter.
  • Volatilitet: Medium Høj
  • Vindinger udbetales efter betalingstabellen
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre på forbundne hjul fra venstre til højre
  • Alle vindinger er multiplicerede med vædding per linje.
  • Væddingsmængden er antallet af kreditter/mynter væddet i hver betalingslinje
  • En betalingslinjesejrspremie er lig med den værdi vist i betalingstabellen, gange væddingsmængden.
  • Tilbage til spiller: 96.007%
  • Hit-rate: 38%

Alle åbne sessioner, som spilleren ikke indgår, vil yderligere nogle transaktioner for disse sessioner blive annulleret efter en periode som defineret af regulatoren for hver jurisdiktion:

.COM

30 dage

Italien

7 dage

Spanien

7 dage

Danmark

90 dage

Sverige

90 dage

Rumænien

30 dage

Portugal

90 dage

SÅDAN SPILLER MAN

DREJ

Tryk på _ for at dreje hjulet.

SKIP ANIMATIONER

Tryk på for at springe over animationen og indsamlingsanimationer.

AUTO SPIN (AUTO SPIL)

Vælg Auto spin for at spille spillet automatiskt. Drejoptionerne inkluderer antallet af gang ehjulet skal drejes, hurtig drejning af hjulet og overspringninger af animationer og fejringer.

Stopoptioner inkluderer stop af spillet ved sejr, når kreditterne er under et bestemt niveau, ved en vinding over en bestemt mængde eller når en ny funktion er vundet.

Tryk på for at dreje hjulet automatiskt, baseret på de valgte indstillinger.

STOP

Tryk på for at stoppe hjulene. Antalelt i boxen indikerer mængden af drejninger, der er tilbage.

+VÆDDEMÅL-

VÆDDEMÅL-meteret viser mængden der er væddet ved vært spil. Tryk på for at øge eller på for at mindske antallet af kreditter, som du ønsker at vædde i spillet.

HJÆLP

Tryk på for at vise betalingstabeller, vejledningen,og spillets regler

LYD

Tryk på for at vise lydniveauet for spillets musik og lydeeffekter.

INDSTILLINGER

Tryk på for at vise spilindstillinger og preferencer for spillet.

KREDIT

KREDIT-meteret viser mængden af kreditter du har til rådighed i spillet.

SEJR

SEJRS-meteret viser din gevinst efter hver drejning af hjulet.

JACKPOT-METER

JACKPOT-meteret viser en ikke-progressiv premie. Jackpotten bliver ganget med væddemålet pr. linje.

HJULBONUS

ALLE 3 SCATTER SYMBOLER PÅ HJUL 2, 3 OG 4, UDLØSER HJULBONUSSEN

Ved hjulbonussen, drejes hjulet en eller flere gange for at modtage en premie.

Når hjulbonussen lander på en premie, slutter den.

Alle udleverede multiplikatorer vil slå sammen, og multiplicere premien for at producere en total bonussejr.

Bonussejren er derefter multipliceret med væddemålet pr. linje.

JACKPOT

FEM LOGO SYMBOLER PÅ EN VINDENDE LINJE RESULTERER I JACKPOT

Jackpotten er 50000 gange væddemålet pr. linje

'VILDE STACKS'-FUNKTION

3 TURTLE SYMBOL STACK RESULTERER I DUPLIKEREDE STACKS

Vilde Turtle Stacks opstår kun på hjul 2 og/eller 4.

Vilde Turtle Stacks duplikerer over til enten hjul 2, 3 og/eller 4.

Ved slutningen af en vild duplikation, kan en multiplikator uddeles.

Alle linjeudbetalinger der betales som resultat af duplikation kan blive multipliceret med 2, 5 eller 10.

Kun en multiplikator bliver uddelt per Vild Stack.

VILKÅR OG BETINGELSER

Turtle Gems funktioner og indstillinger kan være underlagt vilkårene og betingelserne af gamingsiden eller værten. Se hjemmesiden der er vært for dette spil for mere information.

Alle indbetalinger og spil er ugyldige ved fejlfunktion af spillet.

© 2019 PlayLogics, LLC. Alle rettigheder er reserverede.

Dato: 11.05.2020

Turtle Gems version 1.0.1

Seneste opdatering: 24-06-2020