Vending Machine

OM SPILLET

Stemningstjek! Har du det godt? Fedt! Så læn dig tilbage og slap af med os i et stykke tid. Vending Machine er en spillemaskine med 5 hjul, 5 rækker, der har en maks. gevinst på 5.000 gange din indsats.

MULTIPLIKATORLYS

Aktiver rækker af multiplikatorlys for massive gevinster!

Hver række har en inaktiv multiplikator vist til venstre. Ved starten af hvert spin får multiplikatoren en tilfældig værdi fra en af følgende mulige værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x.

Når en vindende kombination opstår, så øges multiplikatoren på hver række, der har symboler inkluderet i den vindende kombination, med antallet af vindende symboler på den pågældende række. Hvert vindende symbol øger multiplikatoren med 1.

Når Multiplikator Boost-symbolet lander, så multiplicerer det multiplikatorværdien på rækken, hvor det landede, med 2. Symbolet Episk Multiplikator Boost multiplicerer alle rækkemultiplikatorværdier med 2.

Når Lyn-symbolet lander på en række, så bliver multiplikatoren for den række aktiveret.

Når mindst ét symbol på en aktiveret række er en del af en vindende kombination, så anvendes denne rækkemultiplikator på gevinsten. Hvis en vindende kombination indeholder symboler fra mere end én aktiveret række, så lægges multiplikatorerne sammen, før de anvendes til gevinsten.

En rækkes multiplikatorværdi kan ikke anvendes mere end én gang pr. vindende kombination, uanset hvor mange vindende symboler, der er på rækken.

Når Mørklægning Kranie-symbolet lander på en række, så bliver multiplikatoren for den række deaktiveret.

LO-FI SPINS

Ram 3 FS-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion.

Denne funktion begynder med 3 aktiverede rækker af multiplikatorlys. Funktionen slutter, når alle rækkemultiplikatorer er deaktiveret.

SPIN OG SLAP AF

Ram 4 FS-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion.

Denne funktion begynder med 5 aktiverede rækker af multiplikatorlys. Funktionen slutter, når alle rækkemultiplikatorer er deaktiveret.

FJERN & KASKADE

Når gitteret er afgjort, og der ikke kan forekomme flere vindende kombinationer på det aktuelle spin, er der en chance for at udløse en ekstra kaskade, hvor alle lavt betalende symboler fjernes, og nye symboler falder ned for at erstatte dem.

Lavt betalende symboler:

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.28%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 35. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.22%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber LO-FI SPINS er 96.18%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SPIN OG SLAP AF er 96.25%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-06-16 08:16 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.102

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 20-07-2023