Pacific Gold

Spilbeskrivelse

Kane tilbragte en del tid i Afrika, og mens han gjorde det, kom han meget tæt på zulukongen, kong Goodwill Zwelithini. Goodwill havde adskillige historier, og den ene var legenden om, hvordan 4 tyske generaler lastede guld og ædelstene på et fly, lige da 2. verdenskrig var ved at afslutte. En af generalerne fortalte sin elsker, som var en kvinde i Goodwills-stammen, at de var på vej mod de polynesiske øer i Stillehavet, og at han ville sende bud efter hende, når de var ankommet og bosatte sig. Ingen har nogensinde hørt fra dem siden. Kane længtes efter at komme hjem efter måneder under den varme afrikanske sol, men han kunne ikke rigtig slippe Goodwills historie. Måske var flyet styrtet ned og stadig er derude? Sagt og gjort, et par timer senere er Kane på et fly til Vanuatu. I spillet er der 3 specielle funktioner, hvor Ghost Box er den mest værdifulde. Spøgelsesboksen samler alle symboler, der er inkluderet i en gevinst, og når der ikke er flere gevinster, eksploderer spøgelsesboksen og frigiver alle de indsamlede symboler opad række for række som spøgelser, for at de kan falde tilbage under følgende symbolgenopfyldninger. En anden funktion er Pacific Wave, der er en vandret symbolstak. Pacific Wave vises i størrelse 1x2, 1x3 og 1x4. Potentielle tomme pladser under en Pacific Wave er fyldt med wild-symboler.Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolspecifikation

Gevinstlinjer

Pacific Gold har op til 262.144 måder at vinde på. RTP'en for alle betalingslinjer er den samme, og spillets RTP er defineret i spilleregel #32.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet Pacific Wave Free Drops. Frie dråber kan genudløses. En spøgelsesboks, der vises i bonusspillet, er vedvarende og fortsætter med at indsamle vindende symboler gennem hele bonusspillet. Den eksploderer og afslører alt dens indhold, når der ikke er nogen gratis dråber tilbage, og der ikke vises yderligere gevinster. Der falder mindst én Pacific Wave i hver fri drop. Tomme pladser under den er fyldt med wild-symboler.

Spilleregler

1. Pacific Gold er et slot-spil med 6 kolonner og 4 rækker samt symboler, der dropper Kolonnerne kan udvide sig opad op til maks. 8 rækker.
  1. Minimumsindsatsen er 2 kr og maksimumindsatsen er 1000

2.  Hver indsats udgør 100 mønter.

3. Alle gevinster begynder med det venstre hjul og betaler kun venstre mod højre på efterfølgende Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  1. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  1. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  1. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
  1. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  1. Pacific Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free
  1. Alle symbol-drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.
  1. Alle lav-, middel-, høj- og wild-symboler forekommer i fire størrelser; standard 1x1, Super 2x2, Mega 3x3 og Epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks Super 2x2 består af 4 standard 1x1 symboler.
  1. Tomme pladser under store symboler fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand.
  1. Store symboler fjerner 1x1-symboler på deres vej ned. Store symboler, Power Stacks-, Pacific Wave-, Ghost Box-, bonus- og wild-symboler bliver ikke påvirket.
  1. Power Stack er et 1x1-symbol, der repræsenterer en stable på 4 identiske 1x1- Den forøges og repræsenterer 2 yderligere symboltilfælde for hver avalanche-cyklus, som den ikke er en del af. En Power Stack, som ikke er den del af en gevinst, er påvirket af tyngdekraften.
  1. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Pacific Wave-, Power Stack-, Ghost Box- og bonussymbolet.
  1. Pacific Wave-symbolet er en horisontal stabel med identisk udbetaling, der kommer i størrelserne 1x2, 1x3 og 1x4. Det falder ned på grund af tyngdekraften, men potentielle tomme pladser under det bliver fyldt af wild-symboler.
  1. Hele Pacific Wave fjernes, hvis den bliver en del af en
  1. En synlig Ghost Box samler alle symboler, som er del af en gevinst. Større symboler bliver delt op og samles som individuelle 1x1-symboler. Samlingen slutter, når der ikke er yderligere gevinster, og så eksplodere boksen og viser sit Indholdet fordeles række for række, først med symboltypen med det største antal samlede symboler. Med det samme antal tilfælde bliver det mest værdifulde symbol prioriteret.
  1. Bonussymboler kan ikke samles i en Ghost
  1. Alle gevinster i det aktuelle symboldrop bliver samlet, og derefter eksploderer alle symboler, som var en del af en gevinstgivende kombination. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, en yderlig række bliver tilføjet på toppen, og nye symboler dropper ned for at udfylde de tomme pladser. Avalanche funktionen fortsætter så længe, der fremkommer nye
  1. Hvert yderligere symboldrop vil tilføje en yderlig række af symboler op til maks. 8 rækker, som forøger antallet af gevinstmåder. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. 4 rækker: 4.096 måder at vinde på 5 rækker: 15.625 måder at vinde på 6 rækker: 46.656 måder at vinde på 7 rækker: 117.649 måder at vinde på 8 rækker: 262.144 måder at vinde på
  1. En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med free drops. 3 bonussymboler: 10 free drops 4 bonussymboler: 15 free drops 5 bonussymboler: 20 free drops 6 bonussymboler: 25 free drops
  1. Free drops-bonusspillet starter altid med sikikerhedsniveauet indstillet til 4 Hvert gevinstgivende free drop rykker sikkerhedsniveauet en række.
  1. Sikkerhedniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste free drop starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket resulterer i i alt 8 rækker med et maksimum af 262.144 måder at vinde på.
  1. Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra free drops. Antallet af ekstra free drops bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst.
  1. Mindst ét Pacific Wave-symbol bliver droppet i hvert free drop i
  1. Et Ghost Box-symbol, der dukker op i et bonusspil, er vedholdende og forbliver i spil under de sidste free drops. Den eksploderer og viser alt sit indhold, når der ikke er nogen free drops tilbage og ingen yderligere gevinster dukker
  1. Free drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen free drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  1. Gevinster udbetales i slutningen af
  1. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde

2.  En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

3. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Pacific Gold er 95 %.
  1. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indsats.

2. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter knapafklaringer

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper.

Super Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til Super Free Drops bonusspillet til en pris af 500x den valgte indsats. Den vedvarende spøgelsesboks vises i det første frie fald.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til Free Drops bonusspillet til en pris af 100x den valgte indsats.

Ghost Box:

1 dråbe med en garanteret Ghost Box til en pris af 25x den valgte indsats.

Pacific Wave:

1 dråbe med en garanteret Pacific Wave til en pris af 10x den valgte indsats.

Big Symbol:

1 dråbe med et garanteret stort symbol til en pris af 5x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i grundspillet.

Den mindste X-iter-omkostning er 2,00 kr og den maksimale pris er 1000 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltilstande i Pacific Gold er 95,0%. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 24-02-2022