15 Tridents

Om dette spil
l Dette er et 5 hjuls 4 rækker video slot spil med 2 reelsets.
l Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer. Vindende kombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.
Spilmenu
l Banking-knap: Viser banksiden. Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne. Knap til udbetalingstabel: Viser udbetalingstabeller og spilleregler. Hjem-knap: Afslutter spillet.
l Luk-knap: Lukker spilmenuen. Lyde: Aktiverer spillyde. Storgevinst til/fra: Slå visning af fejring af store gevinster til eller fra. Splash-side til/fra: Slår splash-sidevisningen til eller fra. Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
Indsatsregler
l Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb. Total bet: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.
l Det samlede væddemål er baseret på det oprindelige væddemål ganget med prisen på de måder, hvorpå der spilles. Den oprindelige indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med måde-prisen på 20.
Vejens regler
Dette spil inkluderer 1024 måder. En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene. En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. Way-gevinster løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.
Udbetalingsregler
l Way win-udbetalinger er baseret på den oprindelige indsats.  Vejgevinster betales uafhængigt pr. reelset. Gevinster ganges med den samlede indsats. Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination. Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster som følge af et spin. Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
l Gevinsten op til den viste værdi er afrundet nedad og er omtrent den højeste
mulig gevinst opnåelig på et enkelt spin.
l Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
l Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt vej, er det kun den højeste gevinst
tildelt.
Trident SwiftHits®-funktion
l Landing af 3 eller flere Trident SwiftHits®-symboler på tværs af begge hjul giver en øjeblikkelig præmie, der svarer til beløbet vist i SwiftHits®-tabellen ved siden af hjulene. Trident SwiftHits®-symboler vises på alle hjul i grundspillet og gratis spins. I grundspillet udbetales dette beløb ved slutningen af spin.
l I det gratis spin-spil er Trident SwiftHits®-symboler klistrede under hele sessionen
og udbetal ikke før slutningen af spillet med gratis spins.
Wild symboler
l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Scatter- og Trident SwiftHits®-symboler. Wild-symboler kan lande tilfældigt med op til en 5x multiplikator. Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer. Trident SwiftHits®-symboler ganges ikke med wild-multiplikatoren.
l Når en multiplikator lander, ganges alle de vindende symbolkombinationer på det samme hjul.
Scatter symboler
Dette symbol har ikke en udbetaling. Dette symbol kan forekomme i basisspil og gratis spins. Dette symbol vises på hjul 1, 3 og 5 på begge hjul i grundspillet. Dette symbol vises på et hvilket som helst hjul i gratis spins.
Gratis spins
l 3 eller flere scatter-symboler på tværs af begge reelset udløser gratis spins. 3 scatter-symboler giver 10 gratis spins. 4 scatter-symboler giver 15 gratis spins. 5 scatter-symboler giver 20 gratis spins. 6 scatter-symboler giver 25 gratis spins.
l Hvert gratis spin scatter-symbol, der lander under gratis spins, giver et ekstra gratis spin.
l Gevinster tildelt under funktionen føjes til basisspillets gevinster.
l Trident SwiftHits®-symboler er klæbrige i gratis spins.
l Når et Trident SwiftHits®-symbol lander på hjulene, låses det på plads i resten af gratis spins. Alle væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Alle måder at spille på er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Gratis spins udspiller sig automatisk.
Særlige funktioner
l Poseidon kan tilfældigt tilføje 1 ekstra Trident-symboler for at øge gevinsterne.
l Amphitrite kan tilfældigt dukke op på hjulene for at tilføje mellem 1 og 4 wild-symboler eller for at opgradere multiplikatoren for et landet wild-symbol.
l En sirene kan tilfældigt dukke op på hjulene for at tilføje et symbol med høj værdi til en skærm og
skabe en vindende symbolkombination.
Automatisk afspilning
l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspillet.
l Autospil tillader et udvalgt antal spins at spille automatisk. Spins spilles ved den aktuelle valgte indsats. Antallet af spins, der er tilbage i Autoplay-sessionen, vises i spillet.
l Spins: Indstiller antallet af spins for autoplay-sessionen. Autoplay slutter, når disse
spins er udspillet.
l Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autoplay-sessionen. Autoplay slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
l Win Limit: Indstiller en gevinstgrænse for autoplay-sessionen. Autoplay slutter, hvis en enkelt gevinst når dette beløb. Total bet: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.
l Stor gevinst: Stopper autoplay efter at have vundet en stor gevinst Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
Indstillinger for indsats

Indstillinger for indsats
Indsatsbeløb: Indstiller den aktuelle indsatsværdi. Indsatsværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi. Max Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til den maksimale værdi. Min Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til minimumsværdien. Quick Bet-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi.
Spilkontrol
l Spin-knap: Starter et hjulspin.
l Stop-knap: Stopper det aktuelle hjulspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
l Quickspin-knap: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger. Stop-knap til autoplay: Afslutter den aktuelle autoplay-session.
l Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats.
l Indsatsknap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. Win: Viser den seneste gevinst. Kredit: Viser de aktuelle saldi. Saldo: Viser de aktuelle saldi. Afslut-knap: Afslutter spillet. Hjælp-knap: Viser hjælp og yderligere oplysninger.
l Hold to Turbo Spin: Hold spin-knappen nede for at aktivere Turbo Spin. Turbo Spin slutter, når spin-knappen løftes. Dette påvirker ikke resultaterne af spin. Menu-knap: Åbner spilmenuen.
Desktop kontrol
Indsatskontrol: Forøg eller sænk indsatsen med plus- og minussymbolerne. Info-knap: Åbner betalingstabelmenuen. Max Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til den maksimale værdi.
Spilindstillinger
l Lyde: Aktiverer spillyde.
l Quickspin: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke
resultater af spin.
l Stor gevinst: Aktiverer store gevinst-animationer Venstrehåndstilstand: Skifter knapkontrol til venstre side af skærmen. Musik: Aktiverer spilmusik. Knap til udbetalingstabel: Viser udbetalingstabeller og spilleregler. Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne. Splash-side til/fra: Slår splash-sidevisningen til eller fra.
l Turbospin-knap: Gør det muligt for Turbospin at løse spins hurtigere end Quick Spin. Dette
påvirker ikke resultaterne af spin.
Spil terminologi
15 TRIDENTS™ = 15 TRIDENTS™ SWIFTHITS® = SWIFTHITS FREE SPINS = GRATIS SPINS WILD = WILD MAX INDSATS = MAKS. INDSATS BETNING BETINGET ØJEBLIKKE ØJEBLIKKE SUPER WIN = SUPER WIN MEGA WIN = MEGA WIN EPIC WIN = EPIC WIN
Yderligere Information
l Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil. Fejl annullerer alle betalinger og spil.
l I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet. Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb. Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
l Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne fra det forrige spil. Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovgivningen
krav.
Vend tilbage til Player
l Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
l Denne værdi er fast og ændres ikke. Dette spil har en RTP på 94.25% %.

Seneste opdatering: 08-03-2022