Soldier of Rome

Sådan spiller du

Introduktion til spillet

• Soldier of Rome™ er et spilleautomatspil som finder sted i den romerske æra, med funktioner som udvidelse af jokersymboler, spil med frispinsfunktion og en episk Money Burst™-bonus med lynspins! Big Bet-muligheder er tilgængelige i dette spil, hvor højere indsatsniveauer giver større chance for at vinde!
  • Få et fuldt synlige jokersymbol for at udvide jokeren over hele hjulet. Dette åbner Mighty Reels, som afslører 50 yderligere gevinstlinjer!
  • Opnå 3 eller flere scatterede 16 eller 2-symboler for at udløse spil med frispinsfunktion! Yderligere frispins kan udløses hvis 3 eller flere scatterede 15 eller -symboler fremkommer under denne funktion!
  • Match 4 symboler på Money Burst™-hjulene for at blive tildelt lynspinsbonussen! Bonussen åbner Mighty Reels, og yderligere symboler tilføjes til Mighty Reels!
  • Spillet har i alt 7 hjul
  • Der er 4 Money Burst™-hjul med 1 række hver.
  • Der er 3 Mighty Reels som har 5 standardrækker, og 5 yderligere rækker som kan låses op i løbet af spillet.

Indsatser

• Vælg din indsats:
  • For at justere din INDSATS, brug knapperne "+" og "-" (desktop), eller stryg indsatsfunktionen til siden (mobil), for at øge eller reducere den samlede indsats.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.
  • Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje.
  • Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje, med start fra hjulet yderst til venstre.
  • Kun den højeste scatter-gevinst udbetales pr. spil.
  • Scatter-gevinster udbetales i tillæg til linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende kombination.
  • Linjegevinster forekommer på tilstødende linjer, startende med hjulet yderst til venstre.

• Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil. Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOSPIL. Tryk på "STOP AUTOSPIL" for at annullere automatisk spil. Autospil stopper ved bonusbegivenheder.

Big Bet

• Der er tre Big Bet-muligheder tilgængelige i dette spil.
  • Du kan vælge at satse 20,00, 30,00 eller 50,00 per spil. Hvis indsatsen øges tilbydes der ekstra spilbonusser, som vist nedenfor.
Big Bet-mulighed Fordele
50,00 Mighty Reels er altid aktive med 100 tilgængelige gevinstlinjer. De omfatter også fordelene fra 20,00 og 30,00 Big Bet-mulighederne.
30,00 Alle nedre suit-symboler fjernes. Omfatter også fordelene fra 20,00 Big Bet-muligheden.
20,00 Delvist synlige jokersymboler aktiverer Mighty Reels og udvides, så de fylder hele hjulet.

• Vælg en indsats og klik på acceptér for at starte eller "annullér" for at vende tilbage til hovedspillet.
  • Hvert Big Bet-spil består af 5 spins. Hvert spin fungerer ved 7 hjul med 50 uafhængige gevinstlinjer.
  • Det er muligt at udløse frispins under alle Big Bet-spil.
  • Alle gevinster er kumulative under Big Bet-spillet, og udbetales ved slutningen af det sidste spin. Udbetalingerne for Big Bet kan findes i spillet indbyggede udbetalingstabel.

Symboler

Standardsymboler

• De følgende symboler er en del af Soldier of Rome™, og deres udbetalinger kan findes i spillets indbyggede udbetalingstabel.
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

Specialsymboler:

• 131152 og 16 er også en del af Soldier of Rome™, og har specielle karakteristika:
  • 13 findes på de 3 Mighty Reels og dækker 3 standardsymboler. Det er JOKER for alle symboler undtagen 1 og 15.
  • 1og15   findes kun på de 3 Mighty Reels.
  • 1,  og 2 erstattes af 15,  og  under frispins.
  • 2 findes kun på de 4 Money Burst™-hjul. Det erstatter alle symboler inkl. 1, og agerer som både 13 og 1.
  • 1152 og 16 er scatter-symboler.

Funktioner

Spil med frispinsfunktion

• Opnå tre eller flere scatterede  eller  for at udløse frispinsfunktion.
  • Få scatterede  eller  under frispins-funktionen for at vinde yderligere frispins.
  • Ved at opnå tre af disse symboler tildeles yderligere 10 frispins, hvor hvert yderligere symbol efter disse første tre symboler tildeler yderligere 5 frispins hver.
  • Det Maksimale Antal Frispins, Der Kan Tildeles Er 25.
  • Frispins spilles automatisk.
  • Frispins-bonus afsluttes, når der enten ikke er flere frispins tilbage, eller den maksimale gevinst er nået.

• Opnå et delvist synligt 13 under frispins for at åbne Mighty Reels.
  • Den samlede indsats og linjer, som spilles, er de samme som spillet, der udløste frispins.

Money Burst™ / Lynspins

• Match 4 symboler på Money Burst™-hjulene for at starte lynspins.
  • Money Burst™-hjulene er de 4 hjul på spillets vestre side.
  • Under lynspins tilføjes flere symboler som matcher de 4 symboler på Money Burst™-hjulene til Mighty Reels.
  • Mighty Reels er altid aktive under denne bonusfunktion.
  • Lynspins spilles automatisk.

Udvidelse af jokersymboler

• 13-symbolet er tre positioner højt og udvider sig så det fylder hele hjulet hvis det landet fuldt synligt under grundspillet.
  • Under frispins og i Big Bet-spil kan jokersymboler lande delvist synlige, hvorefter de udvides så de fylder hele hjulet.

Gevinstlinjer

• Spillet indeholder 50 gevinstlinjer i grundspillet og 100 gevinstlinjer når Mighty Reels er aktive.
  • Alle linjekonfigurationer vises på udbetalingslinjesiden i udbetalingstabellen.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

ANSVARSFRASKRIVELSE

• Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og betalinger.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2018 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 19-02-2019