Densho

OM SPILLET

Velkommen til den fortryllende verden i Densho, hvor smukke skildringer af den naturlige verden vil ledsage dig på din mission for at forme dit eftermæle. Densho er en 5-hjulet, 4-rækkers spillemaskine med gevinstlinjer og Wild-multiplikatorhjul-mekanik, samt et spændende bonusspil med gradvist stigende multiplikatorværdier på multiplikatorhjulene! Den maksimale gevinst i dette spil er 10.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan nås både i grundspillet og under gratis spins og super gratis spins-spiltilstandene.

FUNKTIONER

WILD-MULTIPLIKATORHJUL

Når et Densho-symbol lander, udvides det til et multiplikatorhjul, hvis det udvidede hjul kan udgøre en del af mindst én gevinstkombination, når det er udvidet.

Multiplikatorhjul er wild og erstatter alle andre betalende symboler og påfører en multiplikator på hver vindende kombination, de er en del af. Hvis en vindende kombination indeholder mere end ét multiplikatorhjul, så lægges deres multiplikatorer sammen, før de påføres gevinsten. Multiplikatorværdien på hvert multiplikatorhjul bestemmes af størrelsen på det Densho-symbol, der skabte det:

De mulige multiplikatorværdier fra det fælles Densho-symbol er: 2x-10x

De mulige multiplikatorværdier fra det sjældne Densho-symbol er: 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x

De mulige multiplikatorværdier fra det legendariske Densho-symbol er: 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

Der kan kun lande ét Densho-symbol på hvert hjul ad gangen.

GRATIS SPINS

Få 3 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere dette bonusspil med 10 gratis spins.

I dette bonusspil er der fremskridtsmålere over hvert hjul. Niveauet for hver fremskridtsmåler angiver den lavest mulige størrelse på Densho-symbolet, som der kan lande på det pågældende hjul.

Land opgraderingssymboler for at opgradere fremskridtsmåleren på det tilsvarende hjul! Efterhånden som minimumsstørrelsen på Densho-symbolerne øges, øges også minimumsmultiplikatorværdierne på multiplikatorhjulene.

Hvis der lander yderligere FS-symboler på samme tid under bonusspillet, så tildeles der yderligere gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

SUPER GRATIS SPINS

Få 4 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere dette bonusspil med 10 gratis spins.

Dette bonusspil følger reglerne for Gratis Spins ovenfor. I denne version af bonusspillet starter fremskridtsmåleren på niveau 2.

Hvis der lander yderligere FS-symboler på samme tid under bonusspillet, så tildeles der yderligere gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.4%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter andre betalende symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 10. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DENSHO FEATURESPINS™ er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 96.37%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SUPER GRATIS SPINS er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-08-24 08:15 UTC

Spilversion 1.0.1

Serverversion 2.0.114

Seneste opdatering: 04-10-2023