Starlite Fruits

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.
Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Når hjulene stopper, fremhæves vinderkombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstfeltet.
Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
Gevinstlinje-gevinster går fra venstre mod højre og højre mod venstre, med start fra henholdsvis det første og sidste hjul.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Spillet indeholder 10 gevinstlinjer.
Samlet indsats er 10X indsatsen pr. linje.
Alle linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Wild-symboler

Dette symbol er wild-symbolet.
Wild-symbol udvider og dækker hele hjulet ved landing.
Wild-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen jackpotudløser-symbolet.

Re-spin-funktion

1 eller flere wild-symboler, der forekommer på hjulene 2, 3 eller 4, aktiverer re-spin- funktionen.
1 gratis re-spin tildeles.
De tildelte re-spin spilles automatisk.
Under Re-spin-funktionen, kan wild-symbolet udvides til at dække hele hjulet og låses fast, imens de andre hjul re-spinner.
Hvis et nyt wild-symbol lander under re-spin, udvides det og låses i lighed med alle tidligere udvidede wild-symboler til endnu et re-spin.
Op til 2 ekstra wild-symboler kan forekomme efter et wild-symbol aktiver et re-spin, hvilket udløser et ekstra re-spin, med op til max. 3 re-spin.
Re-spin-funktionen slutter, når ingen nye wild-symboler forekommer under re-spin.
Alle indsatser og linjer, som spilles, er de samme som i det spin, der udløste re-spin- funktionen.
Jackpotudløser-symboler forekommer ikke under re-spin-funktionen.
Wild-symboler er tilgængelige under basisspil og re-spin-funktionen.
Alle gevinster bliver tildelt, når funktionen er afsluttet.

Jackpot-hjul

Jackpotudløser-symboler kan forekomme over alle symboler undtagen wild- symbolet.
Jackpotudløser-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
Indsamling af jackpotudløser-symboler giver en chance for at udløse et spin på jackpot-hjulet.
Kun jackpotudløser-symbolerne, der er indsamlet i det nuværende spin, bidrager til chancen for at udløse en jackpot.
Jackpothjulet giver 1 af 4 garanterede jackpots.
Jackpot-hjulet består af et hjul delt op i farvede segmenter. Hvert segment er tilknyttet hver sin jackpot.
Det landede hjul-segment vil tildele den dertil knyttede jackpot.
Hvis du aktiverer jackpot-hjulet og gratis spin-funktionen, aktiveres jackpot-hjulet først. Dernæst aktiveres funktionen re-spin. Gevinster fra begge tilføjes dernæst til dine gevinster.
Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Indsats-valg

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.
Vælg din indsats på konsolbjælken med op- og ned-ikonerne på konsolbjælken. Du kan også vælge indsats fra hovedmenuen ved hjælp af indsats-ikonet eller ved at klikke på indsats-området.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

Yderligere oplysninger

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,00 %.

Seneste opdatering: 27-06-2022