George's Gold

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Start-indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.

Den samlede indsats er baseret på den placerede startindsats ganget med den spillede indsatsmultiplikator.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Gevinstlinje-gevinster tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Vinderkombination-udbetalinger er baseret på det placerede startindsats.

Den samlede udbetaling er summen af alle vinderkombinationer som følge af et spin.

Forbehold: Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Gratis Spin Scatter-symboler, Link&Win™-symboler og Udløser-symboler. Wild-symboler forekommer ikke på hjul 1.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

Wild-symboler forekommer i basisspillet og gratis spin.

Udvidede hjul-funktion

Ram udløser-symboler på hjul 1 og 2 for at udløse den udvidede hjul-funktion. Hjul 3, 4 og 5 udvides til et gitter på 3x5.

1-5 Link&Win™-symboler tildeles øjeblikkeligt.

6 eller flere Link&Win™-symboler udløser Link&Win™-funktionen. Gratis spin kan udløses under funktionen Udvidende hjul.

Link&Win™

Link&Win™-symbol

Ram 6 eller flere Link&Win™-symboler for at udløse Link&Win™-funktionen.

Link&Win™-funktionen kan udløses i basisspillet, gratis spin og udvidede hjul-funktionen. Link&Win™-funktionen tildeler pengepræmier.

Link&Win™-symboler kan være jetonværdier, større, mindre eller minipræmier. Større præmie – 1.000 X indsatsen
Mindre præmie – 50 X indsatsen

Mini-præmie – 10 X indsatsen Jetonværdier går fra 1 X – 9 X indsatsen Funktionen starter med 3 spin.
Alle Link&Win™-symboler holdes på hjulene.

Hver position, der ikke fastholdes, spinner individuelt.

Alle yderligere Link&Win™-symboler, der lander, fastholdes på hjulene og antallet af spin nulstilles til 3. Funktionen slutter, når der ikke er flere spin tilbage, eller når der holdes 15 Link&Win™-symboler på hjulene. 15 Link&Win™-symboler tildeler Mega-præmien.
Mega-præmie – 10.000 X indsatsen

Mega-præmien føjes til summen af de tildelte præmier fra Link&Win™-symbolerne.

Gratis spin

Ram 3 eller flere gratis spin scatter-symboler for at udløse 10 gratis spin. Gratis spin scatters er aktive i basisspillet og under udvidende hjul-funktionen. Gratis spin scatters udbetaler på enhver position.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Høje symboler vises på hjulene 1, 2, 4 og 5.

Wild-symboler og Link&Win™-symboler vises på hjul 3.

Når der lander 3 Link&Win™-symboler på hjul 3, bliver de kopieret til hjul 2 og 4 og udløser Link&Win™-funktionen. Gratis spin spilles på et anderledes sæt hjul end basisspillet.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Spilknap: Fortsætter spillet.

Hurtigt Spil-knap: Slår Hurtigt Spil til eller fra.

Indsats-knap: Viser indstillinger for indsats.

Hæv indsats-knap: Øger den nuværende indsats til den højest mulige indsats.

Sænk indsats-knap: Nedsætter den nuværende indsats til den lavest mulige indsats.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Start autospil-knap: Starter autospil-session.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Spilmenu-knap: Viser spilindstillinger og udbetalingstabeller.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Spilmenu

Systemmenu-knap: Viser yderligere systemindstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Vend tilbage-knap: Vender tilbage til spillet.

Indsats-indstillinger

Møntstørrelse: Angiver møntværdien. Antal mønter: Indstiller antallet af mønter.

Autospil

Start autospil-knappen starter autospil-sessionen baseret på dine valgte indstillinger. Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Hvis en hvilken som helst betingelse for at stoppe sessionen opfyldes, vil alle autospil-indstillinger vende tilbage til standard. Hvis du mister forbindelse, stopper autospil. Alle indstillinger for autospil nulstilles, når spilles genopfriskes.

Spilindstillinger

Introduktionsskærm-knap: Tryk for at slå spillets introduktionsskærm til eller fra. Slå al lyd fra-knap: Tryk for at slå alle spillyde fra.
Baggrundsmusik-knap: Tryk for at slå baggrundsmusik til eller fra. Lydeffekt-knap: Tryk for at slå spillydeffekter til eller fra.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet. Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen. Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.
Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,21 %.

Seneste opdatering: 23-02-2023