Monopoly Grand Hotel

SÅDAN SPILLER DU

WILD

Erstatter alle symboler undtagen HUS, HOTEL og GO.

FOREKOMMER KUN PÅ 2., 3., 4. OG 5. HJUL.

SCATTERSYMBOLER

GO-symbol

Forekommer kun på 2., 3. og 4. hjul. Scatter-symbol.

HUS-/HOTEL-symbols

Bonussymboler forekommer på alle hjul. Scatter-symboler.

Scatter-gevinster udbetales foruden linjegevinster. Scatter-gevinster udbetales kun ved udløsning af funktioner.

GO-FUNKTION

Få 3 GO-symboler for at udløse GO-FUNKTIONEN. Der tildeles ét spin med GO-hjulet. Spin for at vinde en præmie.

Præmierne omfatter: Gratis spil, kontant præmie, KÆMPE Jackpot, STOR Jackpot, LILLE Jackpot, MINI Jackpot.

Gratis spil tildeler et sæt med 6 gratis spil med en GRATIS PARKERING-bonus, der varierer fra 5x til 20x den samlede indsats.

Kontantpræmier varierer fra 2x til 20x den samlede indsats.

Hvis GO-FUNKTIONEN udløses under funktionen med gratis spil, tildeles GO-FUNKTIONEN øjeblikkeligt. De gratis spil genoptages efter GO-FUNKTIONEN.

Jackpotten omfatter MINI, LILLE, STOR og KÆMPE og har følgende værdier:

MINI: 10x den samlede indsats LILLE: 25x den samlede indsats STOR: 100x den samlede indsats KÆMPE: 1000x den samlede indsats

Jackpotværdierne vises over hjulsættet i både basisspillet og under gratis spil.

HOTEL- OG HUSVÆRDIER

I både basisspillet og under gratis spil har hvert HOTEL- eller HUS-symbol påskrevet en kontantværdi.

De viste værdier på HOTEL-symboler varierer fra 2x til 25x den samlede indsats.

De viste værdier på HUS-symboler er 0,4x eller 1x den samlede indsats.

Opnå 6 eller flere spredte HUS- og/eller HOTEL-symboler for at vinde et sæt gratis spil.

Værdierne påskrevet HUS- og HOTEL-symbolerne tildeles kun ved udløsning af et sæt gratis spil.

Antallet af tildelte gratis spil svarer til antallet af HUS-/HOTEL-symboler, som udløste de gratis spil.

GRATIS SPIL

GRATIS PARKERING

Summen af kontantværdier, der vises på alle HUS-/HOTEL-symboler, som udløser en funktion med gratis spil, vil blive tildelt, når gratis spil-sessionen udløses. Denne værdi er også GRATIS PARKERING-bonussen.

Opnå et GRATIS PARKERING-symbol for at modtage GRATIS PARKERING-bonussen under gratis spil. Denne bonus vil blive tildelt for hvert GRATIS PARKERING-symbol, der forekommer.

De gratis spil spilles automatisk.

CHANCE KORT

Opnå 6 eller flere HUS- og/eller HOTEL-symboler under gratis spil for at genudløse funktionen med gratis spil.

Hvert sæt gratis spil bruger GRATIS PARKERING-bonussen som udløser, undtagen hvis det tildeles fra GO-FUNKTIONEN.

Et sæt gratis spil vises nederst til højre på skærmen som et Chance-kort.

Der kan maksimalt optjenes 15 ekstra sæt gratis spil, efter at funktionen er udløst.

Den samlede indsats og linjer som spilles er de samme som spillet, der udløste de gratis spil.

Hjulsættet, der anvendes under gratis spil, er identisk med hjulsættet, der anvendes i basisspillet.

Hvis både gratis spil-funktionen og GO-FUNKTIONEN udløses i samme spillerunde i basisspillet, tildeles begge funktioner. Spilleren bringes derefter til Gratis spil-skærmen. GO-FUNKTIONEN spilles først, efterfulgt af de gratis spil.

WILD erstatter kun udbetalinger fra linjegevinster med GRATIS PARKERING-symbolet. WILD tildeler ikke GRATIS PARKERING-bonus.

GEVINSTLINJER

Dette spil indeholder 50 gevinstlinjer.

Alle linjegevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Kun aktive gevinstlinjer kan registrere gevinster.

Kun højeste vinder udbetales for hver gevinstkombination.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95,42 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.

JURIDISKE ANSVARSFRASKRIVELSER

MONOPOLY-navnet og -logoet, spillebrættets karakteristiske design, de fire torve i hjørnerne, MR. MONOPOLY-navnet og -personen, samt hvert af brættets karakteristiske elementer og spillebrikkerne er varemærker tilhørende Hasbro for dets ejendomshandelsspil og spiludstyr. ©1935, 2019 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes. Bruges med tilladelse.

Anden intellektuel ejendom, herunder udseendet af spillet og visse individuelle komponenter og vinduer, er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2019 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

TM and © 2019 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 14-05-2019