Epic Crystal Deluxe

REGLER FOR SPILLET

Epic Crystal Deluxe er en videoslot med 6 hjul og 3 rækker. Spillet spilles med 5 indsatslinjer (faste), som betaler fra venstre mod højre. 'BONUS'-symbolet er et scatter-symbol. 3 eller flere scatter-symboler på ethvert kombination af hjul vil udløse freespins, hvor enhver fremkommet krystal vil blive indsamlet. Efter freespins vil en låse- og spinbonus afgøre værdien af krystallen. Spilleren tildeles værdien for hver krystal, som blev indsamlet.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 5000x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 5000x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 5000x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

FREE SPINS-FUNKTIONEN

Freespins udløses ved 3 eller flere scatter-symboler, der lander hvor som helst på hjulene. Freespins tildeles i henhold til følgende tabel:

Scatter-symboler landet Gratis spil tildelt
3 10
4 15
5 20
6 25

Under freespins vil hver krystal blive samlet ved siden af hjulene. Krystallens værdi afgøres i Money Respin-bonussen.

JACKPOT-FUNKTION

Find symboler med kroner til at fylde Jackpot-måleren. Hvert spil nulstiller måleren. Hvis hvert symbol på hjulene har en krone vindes Jackpot! Jackpot-beløbet vises i toppen af måleren og baseres på 5.000x dit aktuelle væddemål.

KRYSTAL PRÆMIEPENGE RESPINS

Money Respin-bonussen bestemmer værdien af de krystaller, der fremkom under freespins. Hvert af de 24 hjul drejer individuelt. Hjulene er enten tomme eller viser en værdi. Disse værdier låses på plads, og resten af hjulene snurrer igen. Ved tre på hinanden følgende spins, hvor der ingen værdier vises, afsluttes bonussen. I slutningen af bonussen indsamles disse værdier. Spilleren tildeles derefter denne værdi ganget med antallet af krystaller, der blev indsamlet.

GENUDLØS

3 eller flere scatter-symboler, der lander på en hvilken som helst kombination af hjul under freespins genaktiverer bonussen. Scatters giver det samme antal spin, som når de udløses i grundspillet.

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
Bonussymboler
Crystal Prize

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

• Vælg dit beløb
  • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet
  • Tryk på Mellemrums-tasten starter også et nyt spil.
  • Tryk på indsatskontrolknapperne for at øge eller mindske din indsats. Når du har nået min/max indsatsen, vil den tilsvarende knap blive deaktiveret.
  • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
  • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet
  • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
  • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten

RETUR TIL SPILLER

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96,03 %

SPILINDSTILLINGER

• Spillyde - Slå lyde til eller fra.
  • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
  • Spilregler - Åbner spillets regler.
  • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 15-06-2022