Alpha Eagle

OM SPILLET

Det vilde nord kalder! Her regerer den mægtige ørn, der svæver højt over land og hav. Naturens skønhed er kærligt blevet fanget i denne 5x4 spilleautomat, der har gevinstlinjegevinster og en maksimal gevinst på 10.000 gange din indsats!

FUNKTIONER

STACK’N’SYNC™

Hvis der lander et S’n’S scatter-symbol, så bliver Stack’n’Sync™ aktiveret.

Hjulet, hvor symbolet landede, kopieres på op til 4 andre hjul, hvorefter disse hjul stables med én slags symbol. De stablede symboler erstatter eksisterende symboler på hjulene. Spillet tildeler herefter et genspin, hvor de stablede hjul synkroniseres med hinanden, hvilket betyder, at de stopper på samme position.

Hvis der landes endnu et S’n’S-symbol under genspinnet, så gentages stablingen og synkroniseringen på ekstra hjul, og der tildeles endnu et genspin.

Det stablede symbol og stak antallet vises af symbolet og stjernerne, som vises i øverste højre hjørne oven over hjulene. Hver fyldt stjerne repræsenterer en fjerdedel af hjulene. Hjulene kan være kvart, halvt, trekvart eller fuldt stablede!

Alle almindelige udbetalende symboler, Wild-symbolet og FS-symbolet kan stables. Ørneklo-bonussymbolet kan ikke stables.

GYLDEN STACK’N’SYNC™

Hvis der lander et gyldent S’n’S scatter-symbol, så bliver Stack’n’Sync™ aktiveret, hvilket garanterer, at alle 5 hjul er stablede. Kun højt-udbetalende symboler og Wild-symbolet kan stables af den gyldne S’n’S.

Den gyldne S’n’S aktiverer også en global multiplikator, som påføres enhver gevinst under genspinnet. Multiplikatoren vises i det øverste venstre hjørne oven over hjulene.

Multiplikatoren kan have en af de følgende værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

GRATIS SPINS

Udløs Gratis Spins ved at lande mindst 3 FS scatter-symboler samtidig i grundspillet. For hvert ramt FS-symbol tildeles der 1 gratis spin. Der kan tildeles op til 20 gratis spins.

Gratis Spins øger chancen for at lande S’n’S-symboler og gyldne S’n’S-symboler!

FS-symbolet er kun tilgængeligt via Stack’n’Sync™-funktionen.

ØRNEFORBINDELSE

Udløs Ørneforbindelse-bonussen ved at lande 3 Ørneklo scatter-symboler samtidig i grundspillet.

Denne bonus har to faser: en indsamlingsfase og en udbetalingsfase. Der forekommer kun Ørne-symboler, Gyldne Ørne-symboler og ikke-betalende symboler i denne bonus.

Under indsamlingsfasen er alle ramte Ørne-symboler og Gyldne Ørne-symboler klæbende. Indsamlingsfasen har 3 spins, som genopfyldes, når en ny Ørn eller en ny Gylden Ørn fastklæbes. Efter 3 spins i træk uden at nye symboler fastklæbes, vil indsamlingsfasen afsluttes og bonussen skifter til udbetalingsfasen. Der tildeles ingen gevinster under indsamlingsfasen.

Alle landede Gyldne Ørne-symboler aktiverer Ørneforbindelse-funktionen. Ørneforbindelse opretter forbindelse til alle Ørne-symboler, som lander lodret eller vandret ved siden af en Gylden Ørn eller et andet Ørne-symbol, som allerede er forbundet til Ørneforbindelsen. Når indsamlingsfasen slutter, så fjernes alle Ørne-symboler, som ikke er forbundet til Ørneforbindelsen.

Disse symboler er ikke-udbetalende:

Udbetalingsfasen tildeler i første omgang 3 spins. Gyldne Ørne-symboler er klæbende, og alle, der landede under denne fase, tildeler 1 ekstra spin.

Udbetalingsfasen har en global multiplikator, som gælder for alle Ørne-symbolgevinster. Multiplikatorværdien svarer til antallet af fastlåste Gyldne Ørne-symboler.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.31%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Det Gyldne Ørne-symbol forekommer kun i Ørneforbindelse-bonusspillet og erstatter Ørne-symboler, når gevinsterne beregnes.

Ørneklo-symbolet forekommer kun i hovedspillet.

FS-symbolet forekommer kun i hovedspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUS FEATURESPINS™ er 94.19%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber S’N’S FEATURESPINS™ er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber ØRNEFORBINDELSE er 94.3%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-09-02 09:02 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.62

Seneste opdatering: 22-09-2022