Diamond Wild

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

3

Antal linjer

20 (kan ikke ændres)

Antal mønter du kan satse per linje

1 til 10

Progressiv jackpot

Ja

Fordoblings-feature

Nej

Joker-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Nej

Scatter-symboler

Nej

Bonusrunde

Nej

Gratis spil

Ja

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

93,20 % til 95,20 %

Jackpot

Progressiv jackpot

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på sin saldo til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, der informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetales fra venstre mod højre, undtagen gratis spil-symboler og diamant-symboler.

Tre eller flere diamant-symboler, der vises overalt på hjulene udbetales ifølge gevinsttabellen eller udbetaler en progressiv jackpot, hvis der spilles med maksimal møntantal og maksimum linjer.

Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes.

Kun den højeste gevinstkombination for hver valgte linje udbetales.

Gevinster fra diamanter (tre eller flere synlige diamant-symboler) føjes til gevinsten, der vises i gevinstmåleren og siden til saldoen.

I infobjælken/-bjælkerne under spillets hovedskærm kan du se din aktuelle INDSATS, sin SALDO og din aktuelle GEVINST i din valuta, samt din aktuelle KREDIT i mønter.

Autospil-funktionen starter ikke automatisk gratis spil - det kræver input fra spilleren.

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på  og brug så knapperne + og - til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje.Bemærk: Den samlede indsats, i din valuta, vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.
  2. Klik  på for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb vises på infobjælken i din valuta (GEVINST) og er det samlede beløb, som du har vundet i mønter, ganget med møntværdien.

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på  for at åbne vinduet Indstillinger.
  2. Klik på  og brug så knapperne + og - til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje. Tryk på  for at vende tilbage til hovedvinduet.Bemærk: Den samlede indsats, i din valuta, vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.
  3. Tryk på  for at dreje hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb vises på infobjælken i din valuta (GEVINST) og er det samlede beløb, som du har vundet i mønter, ganget med møntværdien.

3. Særlige symboler og features

3.1. Joker

Joker-symbolet gælder for ethvert symbol undtagen gratis spil og diamant.

3.2. Gratis spil

Tre eller flere gratis spil-symboler hvor som helst på hjulene tildele 8 gratis spil med dobbelt gevinst. Gratis spil kan også vindes under gratis spil.

Gevinsterne fra diamant-symbolet bliver ikke fordoblet under gratis spil.

Indsatsbeløbet og antal linjer spillet i det spil. der udløste de gratis spil, forbliver de samme for de tildelte gratis spil og kan ikke ændres, før de gratis spil er afsluttet.

3.3. Progressiv jackpot

Bemærk: Du kan ikke vinde den progressive jackpot under gratis spil.

Fem eller flere diamant-symboler hvor som helst på hjulene ved maks. indsats (maksimum antal mønter og linjer) kvalificerer spilleren til progressiv jackpot-gevinster. Enhver anden type indsats (ikke maks. indsats) udbetales efter gevinsttabellen.

Med hver indsats øges den standard progressive jackpots værdi (den progressive pulje) med 0,5 % af indsatsen og med 0,25 % af indsatsen for 8x og 9x diamant-symbol-jackpots.

Bemærk: Den standard progressive værdi (progressiv pulje) er en gemt værdi i euro, og den er forbundet med en møntværdi på 10 euro (som ikke nødvendigvis kan vælges i spillet):

• 5x diamant-symbol – 20.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,5 % fra alle indsatser
  • 6x diamant-symbol – 100.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,5 % fra alle indsatser
  • 7x diamant-symbol – 200.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,5 % fra alle indsatser
  • 8x diamant-symbol – 2.000.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,25% fra alle indsatser
  • 9x diamant-symbol – 5.000.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,25% fra alle indsatser

Progressiv jackpot-tællerne viser værdien af den progressiv jackpot for den aktuelt valgte møntværdi. Den viste jackpot-værdi er proportional med den valgte møntværdi og er en del af den progressive pulje, som er beregnet efter den aktuelt valgt møntværdi.

Bemærk: Den maksimale tilgængelige progressive værdi udbetales, når der spilles med den maksimale møntværdi.

Eksempler på jackpottens grundbeløb (i din valgte valuta):

Møntværdi 0,01

5x diamant

6x diamant

7x diamant

8x diamant

9x diamant

Jackpots grundbeløb

20

100

200

2000

5000

Møntværdi 0,02

5x diamant

6x diamant

7x diamant

8x diamant

9x diamant

Jackpots grundbeløb

40

200

400

4000

10000

Jackpottens værdi opdateres en gang hvert tredje sekund. Afhængigt af internetudbyder samt hardware kan server-til-klient-forsinkelser varierer fra spiller til spiller og fra besked til besked.

Mellem to på hinanden følgende opdateringer af progressiv jackpot-tælleren er det muligt for to eller flere spillere at vinde jackpotten tæt efter hinanden. I dette tilfælde er det den første spiller, der vinder jackpotten, som tildeles jackpottens fulde beløb, mens efterfølgende vindere tildeles det minimumsgaranterede grundbeløb samt 0,5 % af indsatsen placeret mellem de to på hinanden følgende jackpots.

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

Klik for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

• information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer over.

I nederste venstre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at åbne indstillingspanelet.

I nederste højre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at skifte til fuldskærmstilstand. Klik på  eller tryk på ESC på dit tastatur for at afslutte fuldskærmstilstand.

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at regulere de generelle spillyde.

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Klik på denne knap i indstillingspanelet for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

Tryk på denne knap i hovedvinduet for at åbne indstillingsvinduet. Tryk på  for at åbne indstillingsvinduet.

Tryk på denne Info i indstillingsvinduet for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

• information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Tryk på denne knap i indstillingsvinduet for at åbne vinduet Valgmuligheder.

Tryk på denne knap i vinduet Valgmuligheder for at regulere spillyde.

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Tryk på denne knap i indstillingsvinduet, og tryk derefter på HISTORIK for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

Tryk på knappen Hjem i vinduet Valgmuligheder for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

(kun aktiv når hjulene drejer eller når autospil-funktionen er aktiv) Klik på denne knap for at standse hjulene hurtigere eller for at stoppe autospil-funktionen (kun tilgængeligt i visse områder).

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer over.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

Seneste opdatering: 22-02-2022