Rainbow Riches Reels of Gold

Introduktion til spil

Dette spil er et spil med kæmpehjul med det klassiske irske tema!

Spil mere end 100 rækker, og vind Fe-bonusser og gratis spin!

Fe-bonus

• Feen kan vise sig når som helst i spillet.
  • Når hun viser sig, bliver spillet lilla.
  • Hun kan tildele spilleren et antal forskellige hjul-bonusser og opgraderinger.

Gratis spin

• Spilleren kan vinde gratis spin i alle spil.
  • Spilleren kan satse gevinsten for at få ekstra gratis spin – op til 100 gratis spin.
  • Det er også muligt at få Fe-bonusser i gratis spin.

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spin af hjulene.
  • Big Bet-spil kan indeholde Ballon-bonus.
  • I Ballon-bonus er der ekstra chancer for gratis spin.
  • Hjulene forvandler også Rainbow Riches symboler på hovedhjulet til stablede hjul og overfører dem til det tilsvarende kæmpehjul.

Sådan spiller du

Vælg din indsats –

• Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. række.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder op til 100 gevinstrækker.
  • Antallet af gevinstrækker i spillet stiger med indsatsen op til 100 rækker.
  • Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".