Treasure Box Dynasty

Treasure Box Dynasty er et 5-hjulet MultiWay-spil, hvor Mønt Scatter-symboler tildeler præmier, og Gratis Spin-bonussen med garanterede gevinster bliver udløst, når 3 eller flere Lanterne Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene. Der kan vindes 4 faste gevinster under Hold og genspin-bonussen!

Sådan satser du

Treasure Box Dynasty tilbyder 243 måder at vinde på.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på tandhjulet for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

243 måder

Viser det aktuelle antal måder, der spilles. Indsatser er fastsat til 243 måder.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke møntværdien, eller trykke på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spins med 243 måder og den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Symboludskiftningsfunktion

Hjulene kan indeholde stabler af symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert grundspil: Wild, Rød 8, Lilla 8, Drage, Trane, Fisk, Yin Yang, Ballon, Bambus, Blomst, Vifte eller Tepotte.

Alle stablede symbolpositioner på et hjul forvandles til det samme symbol. Hvert hjul kan indeholde et andet modificeret symbol.

Hjulene kan også indeholde stabler af symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert grundspil: Rød 8, Lilla 8, Drage, Trane, Fisk, Yin Yang, Ballon, Bambus, Blomst, Vifte eller Tepotte.

Alle forvandlede symbolpositioner på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Mønt-symbolfunktion

Under grundspillet og Gratis Spin-bonussen, hvis antallet af Mønt-symboler, som vises på en hvilken som helst position på hjulene, er under 5, bliver Mønt-symbol-funktionen udløst. Når Mønt-symbol-funktionen bliver udløst, så vendes hvert Mønt-symbol for at afsløre en præmie. Alle tildelte Mønt-symbol-funktionspræmier lægges til den samlede gevinst-præmieværdi. De afslørede præmier tildeles ud over eventuelle MultiWay-gevinster. Se gevinstoversigten for detaljer.

Alle præmieværdier for Mønt-symbol-funktionen ganges med 3x under Gratis Spin-bonussen.

Hold og genspin-bonus

Hold og genspin-bonussen udløses, når 5 eller flere Mønt Scatter-symboler fremkommer på hjulene. Hvis Hold og genspin-bonussen bliver udløst, bliver der tildelt 3 indledende genspin.

Når Hold og genspin-bonussen bliver udløst, fremkommer der en skattekiste midt på hjul 3, og alle udløsende Mønt-symboler og deres tilsvarende præmieværdier lægges til skattekisten. Skattekisten forvandles til et Mønt-symbol, som indeholder den samlede værdi fra de udløsende symboler og låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen, undtagen hvis et nyt Skattekiste-symbol fremkommer under et genspin. Alle andre Mønt-symboler fjernes fra hjulene, hvilket frigør plads til flere præmier.

Genspin-hjulene indeholder Ædelsten-symboler, Mønt-symboler, Skattekiste-symboler, Multiplikator-symboler, +1 Spin-symboler og blanke.

Hvis 1 eller flere Ædelsten-symboler, Mønt-symboler, Skattekiste-symboler, Multiplikator-symboler eller +1 Spin-symboler forekommer på hjulene efter et genspin, bliver Resterende Spins-måleren nulstillet til 3, undtagen hvis der forekommer et +1 Spin-symbol under et genspin.

Mønt-symboler indeholder præmieværdier. Hvert Mønt-symbol, der fremkommer på et hjul efter et genspin, låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen, undtagen hvis der forekommer et Skattekiste-symbol under et genspin. Hvis Hold og genspin-bonussen udløses under Gratis Spin-bonussen, ganges alle Mønt-symbolværdier med 3x.

Skattekiste-symbolet tilføjer alle Mønt-symboler på hjulene og deres tilsvarende præmieværdier til Skattekisten. Skattekisten forvandles til et Mønt-symbol, som låser på det hjul under resten af bonussen, bortset fra, hvis et nyt Skattekiste-symbol dukker op under et genspin. Alle andre Mønt-symboler fjernes fra hjulene, hvilket frigør plads til flere præmier.

Multiplikator-symboler, der fremkommer på hjulene efter et genspin, forvandles til en 2x, 3x, 4x eller 5x multiplikator, som ganger alle Mønt-symbolpræmieværdier, der fremkommer på det genspin, med den tildelte multiplikator. Der kan forekomme op til 2 Multiplikator-symboler per bonus.

+1 Spin-symbol øger genspin-værdien på Resterende Spins-måleren med 1 under resten af bonussen og nulstiller Resterende Spins-måleren. Der kan forekomme op til 2 +1 Spin-symboler per bonus.

Ædelsten-symboler indsamles for gevinsterne. Hvert Ædelsten-symbol, der fremkommer på et hjul efter et genspin, låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen. Hvis det påkrævede antal Ædelsten-symboler fremkommer på hjulene efter et genspin, tildeles den tilsvarende gevinst.

Antal Ædelsten-symboler

Gevinst

5 Diamanter

Prægtig gevinst

3 røde ædelsten

Stor gevinst

2 grønne ædelsten

Lille gevinst

1 gul ædelsten

Mini gevinst

Der kan tildeles mere end 1 gevinst under Hold og genspin-bonussen. Hver prægtig, stor og lille gevinst kan kun tildeles én gang per bonus. Der kan tildeles flere Mini gevinster. Prægtig, Stor, Lille og Mini gevinster vises i valuta og ganges med møntværdien.

Hold og genspin-bonussen fortsætter, indtil der ikke er flere genspin tilbage, eller indtil alle 15 positioner er låst, hvorefter alle indsamlede gevinster tildeles.

Hold og genspin-bonussen kan ikke genudløses.

De hjul, der benyttes i forbindelse med Hold og genspin-bonussen er forskellige fra de hjul, der benyttes i grundspillet.

Hold og genspin-bonussen spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

MultiWay-funktion

Med MultiWay-funktionen er der 243 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner fra kolonnen længst til venstre. 1 Hvert matchende symbol i samme kolonne ganger gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Lanterne Scatter-symboler. Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat ved hjælp af Vifte-symbolet. Fordi der er mindst 1 Vifte- eller Wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 Vifte MultiWay-gevinsten, som udbetaler 10 mønter pr. måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 Vifte-symboler = 6 gevinstmåder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Vifte

Wild

Wild

Vifte

Wild

Wild

Vifte

1 Vifte

2 Vifter

3 Vifter

1 Vifte

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af Vifte-symboler og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med den 4 Vifte-symbolgevinst (6 x 10 = 60). Gevinsten er 60 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Lanterne Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Lanterne-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Under Gratis Spin-bonussen garanterer hvert spin en gevinst.

Hjulene indeholder symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert gratis spin: Rød 8, Lilla 8, Drage, Trane eller Fisk. Alle forvandlede symbolpositioner på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Alle præmieværdier for Mønt-symbol-funktionen ganges med 3x.

Hjulene i Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere Lanterne Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Lanterne-symboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 600 gratis spins per bonusrunde.

Hvis Hold og genspin-bonussen udløses under Gratis Spin-bonussen, fortsætter gratis spins, når Hold og genspin-bonussen er slut.

Hjul anvendt i Gratis Spins-bonussen er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Lanterne Scatter-symboler i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.

Mønt Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges også til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Hold og genspin-bonussen spilles på uafhængige hjul. Alle gevinster er spredt. Der anvendes ingen gevinstlinjer.

Prægtig, Stor og Lille gevinst kan kun vindes én gang under Hold og genspin-bonussen. Der kan dog vindes mere end 1 gevinst under den samme Hold og genspin-bonus. Der kan vindes mere end 1 Mini gevinst under den samme Hold og genspin-bonus. Spilleren får tildelt alle de akkumulerede gevinster.

Sandsynligheden for at vinde Prægtig gevinst, Stor gevinst, Lille gevinst eller Mini gevinst er forskellig.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

El retorno teórico total para el jugador es del 96.02%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 01. dec. 2022

Seneste opdatering: 24-02-2023