9 Gifts of Christmas

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.
Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Klik på stopknappen for at stoppe det nuværende spin på hjulet. Dette kan også gøres ved at vælge hjulene. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.
Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.
For at beregne linje-indsatsen skal du dele den samlede indsats med antallet af faste gevinstlinjer.
Alle linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Wild-symboler

Wild-symbolet er et wild-symbol.
Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen Gave Scatter-symbolet og Gratis Spin-symboler.

Bonusfunktion

Gave Scatter-symbolet er et scatter-symbol.
3 eller flere Gave Scatter-symboler, der forekommer hvor som helst på skærmen, udbetales.
Kun det højeste gevinstbeløb udbetales for scatter-symbolkombination.
Udbetalinger for Gave Scatter-symboler beregnes ved at gange med den samlede indsats.
Gave Scatter-symbolgevinster lægges til linjegevinster.
Gave Scatter-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Gratis spin

Gratis spin-symbolet er et scatter-symbol.
3 gratis spin-symboler udbetales og udløser et spin på gratis spin-hjulet.
Hjulet spinner en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
Alle linjegevinster og gratis spin-symbolgevinster under gratis spin vil blive ganget med hjul-multiplikatoren.
Under Gratis Spin bliver gevinster fra Gave Scatter-symboler ikke ganget med hjul- multiplikatoren.
Genudløsning giver flere gratis spin svarende til antallet, der oprindeligt blev tildelt på samme multiplikatorniveau.
Alle indsatser, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.
Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spin-symboludbetalinger beregnes ved at gange med den samlede indsats.
Gratis Spin-symbolgevinster lægges til linjegevinster.
Gratis Spin-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Ikoner

Autospil

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Indsats

Hurtigt spin
Slå lyd fra / Slå lyd til

Ansvarligt spil
Spillerbeskyttelse

Loyalitet
Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank
Indstillinger

Udbetalingstabel / Information
Hjælpefiler

Lobby
Kassér
Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.
Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil stopper, hvis du udløser gratis spin-funktionen.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.
Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slotspilhjulet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Spillyde-indstillingen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle Lyde er TIL.)
Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle Lyde er TIL.)

Yderligere oplysninger

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,24 %.

Seneste opdatering: 05-12-2022