Raging Rhino Rampage

ET BRAG AF KRAFTFULDE OG DRISTIGE NÆSEHORM BULDRER OVER DEN SMUKKE SAVANNE!

Følg dem på deres rejse, når de sparker ekstra rækker med symboler op og tilføjer flere næsehornssymboler på hjulene.

Se på med ærefrygt, når den klassiske bonus bliver forhøjet med en helt ny hjulfunktion, der giver spillerne en chance for at vinde ekstra gratis spil og 3 jackpot-præmier, før de gratis spil begynder.

Kast dig ud i det med Køb Pass, og få direkte adgang til en udvidet bonusfunktion, hvor hjulene kan udvide på op til 262.144 vindende måder!

Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er:

• 96.204 % (uden KØB PASS)
  • 96.704 % (med KØB PASS)

UDVIDENDE HJUL :

• Antallet af symbolpositioner på to eller flere hjul kan øges vilkårligt op til 6, når et spin begynder.
  • Alle hjul nulstilles til 4 symbolpositioner ved begyndelsen af næste spin.

EKSTRA NÆSEHORN:

• To eller flere hjul kan tilfældigt udskiftes, når et spin begynder.
  • Ekstra NÆSEHORN-symboler vises på udvidede hjul.
  • Alle hjul nulstilles til deres standardlayout ved begyndelsen af næste spin.

GRATIS SPIL-BONUS (UDLØSER) :

• 3, 4, 5 eller 6 spredte DIAMANT-symboler, der lander hvor som helst på skærmen, tildeler 5, 8, 15 eller 20 gratis spil.

HJULFUNKTION:

• HJULFUNKTIONEN spilles før de gratis spil starter.
  • Tryk på skærmen for at starte HJULSPIN.
  • HJULFUNKTIONEN kan tildele EKSTRA GRATIS SPIL og JACKPOT-PRÆMIER:
  • EKSTRA GRATIS SPIL:
    • Ekstra gratis spil føjes til det antal gratis spil, der tildeles ved udløseren, og spilles, når HJULFUNKTIONEN er fuldført.
    • Tilgængelige PRÆMIER for ekstra gratis spil er 2, 3, 5 og 50.
  • JACKPOT-PRÆMIER:
    • Jackpot-præmier tildeles med det samme og føjes til udløsende gevinster.
    • Tilgængelige jackpot-PRÆMIER:
    • STOR = 100.000 x møntværdi
    • LILLE = 10.000 x møntværdi
    • MINI = 1.000 x møntværdi
  • Mystiske kiler ("?") tildeler tilfældigt en af de PRÆMIER, der er tilgængelige på HJULET som beskrevet ovenfor.
  • Hvert SEGMENT på HJULET kan kun rammes én gang og erstattes af et "START"-SEGMENT, når det er tildelt.
  • HJULFUNKTIONEN fortsætter, indtil HJULET lander på "START".
  • Kilestørrelser indikerer ikke chancen faktiske PRÆMIER.
  • HJULFUNKTIONEN kan ikke udløses igen.

GRATIS SPIL-BONUS :

• Alle gevinster, hvor WILD erstatter i GRATIS SPIL-BONUS, ganger tilfældigt gevinsten med 2 eller 3.
  • WILD-multiplikatorer anvendes i rækkefølge på den relevante udbetalingspræmie, når flere WILD-symboler erstatter i den samme vinderkombination.
  • UDVIDENDE HJUL og EKSTRA NÆSEHORN kan udløses tilfældigt under GRATIS SPIL-BONUS.
  • 2, 3, 4, 5 eller 6 spredte DIAMANT-symboler, der lander hvor som helst på skærmen under GRATIS SPIL-BONUS uddeler 5, 8, 15, 20 eller 50 ekstra gratis spil.
  • GRATIS SPIL-BONUS spilles med samme møntværdi som i udløserpillet.
  • Gevinster i GRATIS SPIL-BONUS tilføjes for at udløse gevinster og JACKPOT-PRÆMIER.

KØB PASS (hvis tilgængelig) :

• KØB PASS lader dig gå uden om det almindelige spilforløb og udløse GRATIS SPIL-BONUS med det samme.
  • Prisen for at aktivere KØB PASS svarer til 75 gange din totale indsats.
  • GRATIS SPIL-BONUS spilles ved den møntværdi, der blev valgt, da KØB PASS blev udløst.
  • Du kan også vælge at SATSE på en CHANCE for at aktivere KØB PASS.
  • SATS-INDSATSER for KØB PASS er tilgængelige i stigninger på 9,375 gange din samlede indsats (op til maks. 65,625 gange).
  • Sandsynligheden for vellykket aktivering af KØB PASS via SATS er proportional med størrelsen på SATS-INDSATSEN på dit KØB PASS i forhold til den MAKSIMALE omkostning på 75 gange den totale indsats (som angivet på skærmen).
  • KØB PASS kan ikke aktiveres under GRATIS SPIL-BONUS.
  • Når en GRATIS SPIL-BONUS aktiveres:
    • Der gives ingen udløsergevinst.
    • Der tildeles 5 gratis spil til at begynde med.
    • UDVIDENDE HJUL kan øge op til 8 symbolpositioner under GRATIS SPIL-BONUS.

SPILLETS REGLER :

• 40 mønter kan spilles på 4.096 måder
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Alle gevinster ganges med møntværdien.
  • Højeste gevinst betalt pr. vindende kombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Vinderkombinationer kan opstå hvor som helst på alle hjul.
  • Hvert symbol kan kun bruges én gang per vinderkombination.
  • Kun positioner, der indeholder det vindende symbol, bliver brugt til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter med hjulet yderst til venstre og udbetales venstre mod højre på hjul, der står i rækkefølge.
  • WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER og vises kun på hjul 2-5.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

MAKSIMAL GEVINST :

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250.000.
  • Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

Sådan spiller du:

1: Vælg din INDSATS pr. linje

2: SPIN

KNAPPER PÅ GRUNDSPILLETS SKÆRM:

Menuens SIDEKNAPPER:

Indstillinger:     Åbner siden INDSTILLINGER, hvor man kan regulere KVALITET AF EFFEKTER og PLACERING AF SPIN-KNAP.

Indsats: Åbner Indsatsindstillinger, hvor man kan justere møntværdien.

Autospil:            Tillader automatisk efterfølgende normale spil. Vælg antallet af autospil-spins. Der kan vælges 0, 10, 25, 50 eller 100 autospil. Vælg "Turbo-spins" for at starte AutoPlay-spil med en kortere spin-varighed.

Info:      Giver adgang til udbetalingspræmier for vindende symbolkombinationer. Indeholder også reglerne for spillet.

Lyde: Slår LYD FRA, hvis der klikkes på den under et spin.
Slår LYDE til, hvis spillelyde ikke er indlæst ved spilstart, eller hvis LYD FRA er aktiveret.
Åbner indstillinger for lydstyrke og spillelyde, hvis der klikkes, når lyden er aktiv, og hjulene ikke drejer.

Tastaturgenveje:

Mellemrumstast:

• Når spillet er inaktivt, kan du trykke på mellemrumstasten for at starte et hjulspin.
  • Når et eller flere hjul drejer, tvinger mellemrumstasten disse hjul til at standse og lande på deres endelige position.
  • Ved at holde på mellemrumstasten gennemtvinges hjulstop automatisk og igangsætter et nyt spin, når det nuværende spin afsluttes.
  • Når velkomstbanneret eller funktionsudløserpanelet vises på skærmen, kan de fjernes og funktionen igangsættes ved at trykke på mellemrumstasten (hvor det er relevant).

Enter: Samme funktion som mellemrumstasten.

Spillet viser alle dine detaljer på de følgende displayfelter:

• Saldo: Viser din samlede saldo.
  • Total indsats: Det samlede spillede beløb.
  • Gevinst (vises i meddelelseslinjen): Viser det vundne beløb i spinnet.

Seneste opdatering: 14-10-2020