2 Wild 2 Die

OM SPILLET

Opfør dig som en bandit og vov dig ind i den øde verden i 2 Wild 2 Die. Spilfunktionerne omfatter Revolver-mekanik, to bonusspil og den populære Best of Bonus-funktion! 2 Wild 2 Die er et 5-hjulet spil med 4 rækker og en maksimal gevinst på 15.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan opnås i alle spiltilstande.

FUNKTIONER

SØLV- OG GULDREVOLVER-SYMBOLER

Sølv- og guldrevolver-symbolerne kan lande med 1-6 kugler. Når revolveren lander, affyrer den sine kugler mod tilfældige positioner på gitteret.

Hver gang en position rammes for første gang af en sølvrevolver, bliver den forvandlet til et wild-symbol. Når en position rammes mere end én gang, føjes en tilfældig multiplikator til Wild-symbolet, som gør det til en Wild-multiplikator. Når en position rammes af et guldrevolver-symbol, bliver den straks forvandlet til en Wild-multiplikator. I grundspillet og SHOOTIN’ WILD!-bonussen skyder guldrevolvere altid før alle sølvrevolvere på gitteret.

De mulige multiplikatorværdier, der kan tilføjes til Wild-multiplikatorerne, er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x.

Når en revolver er tom, forvandles den til et Wild-symbol.

MOST WANTED!-BONUS

Ram 3 FS Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere MOST WANTED!-bonusfunktionen.

I bonusrunden forvandles spillet, og der forekommer kun Revolver-symboler, Reload-symboler og ikke-udbetalende symboler! Seks Eftersøgt-plakater med multiplikatorværdier vises over gitteret. Eftersøgt-plakater kan enten gange eller tilføje multiplikatorer:

Mulige værdier for Eftersøgt-plakater med tilføjende multiplikatorer er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 40x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x, 250x, 500x

Mulige værdier for Eftersøgt-plakater med gangende multiplikatorer er: x2, x3, x4, x5, x10, x20

Sølv- og guldrevolver-symbolerne kan lande med 1-6 kugler. Når en revolver rammer, affyrer den alle sine kugler mod Eftersøgt-plakaterne. Når en kugle fra en revolver rammer en Eftersøgt-plakat, føjes eller ganges værdien af den pågældende Eftersøgt-plakat til revolverens samlede værdi. Denne proces gentages, indtil revolveren er tom.

Sølvrevolverens endelige værdi vil blive låst på gitterpositionen, hvor sølvrevolveren ramte. Når sølvrevolveren er tom, forbliver den på gitteret, indtil funktionen slutter.

Guldrevolverens samlede værdi vil blive føjet til alle de låste sølvrevolverværdier og Reload-symbolværdier på gitteret. Guldrevolveren forsvinder fra næste spin. I denne bonusfunktion skyder guldrevolverne altid efter eventuelle sølvrevolvere, der vises på gitteret, og efter at alle Reload-symboler er blevet udløst.

Når Reload-symbolet rammer, indsamler det alle multiplikatorer fra alle de låste sølvrevolvere på hjulet og genindlæser sølvrevolverne med 1-6 nye kugler. Disse kugler affyres straks mod Eftersøgt-plakaterne.

Værdierne for Eftersøgt-plakaterne, der er blevet skudt, opdateres, når alle revolver-symboler på gitteret har affyret alle deres kugler.

Bonussen har 3 genopfyldningsliv, der nulstilles, hver gang der lander sølvrevolver, guldrevolver eller Reload-symboler. Hvert liv repræsenterer ét spin. Når alle 3 liv er oppugt uden en ny nulstilling, slutter bonusfunktionen. Hvis alle positioner på gitteret er fyldt med pugte revolver-symboler, slutter funktionen med det samme

I slutningen af bonusfunktionen lægges de låste Revolver-værdier og Reload-symbolværdierne sammen og ganges med din indsats for at give dig den endelige gevinst!

SHOOTIN’ WILD!-BONUS

Ram 4 FS Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere bonusfunktionen for at aktivere SHOOTIN’ WILD!-bonusfunktionen med 10 gratis spins.

Denne bonusfunktion opretholder grundspillets mekanik. Men i denne bonusfunktion bliver alle Wild-symboler med multiplikatorer klæbende og forbliver på gitteret, indtil funktionen slutter.

Hvis der lander yderligere FS Scatter-symboler under funktionen, tildeles der ekstra gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

BEST OF MOST WANTED!-BONUS

Når der rammer 3 FS Scatter-symboler samtidig med et BEST OF BONUS Scatter-symbol i grundspillet, bliver BEST OF BONUS-funktionen aktiveret!

Denne funktion tildeler tre MOST WANTED!-bonusfunktioner i træk, som spilles fuldt ud, inden resultatet gemmes på resultattavlen ved siden af gitteret!

Når den tredje og sidste MOST WANTED!-bonus slutter, bliver den højeste værdi på resultattavlen tildelt og ganget med din indsats for at bestemme det endelige gevinstbeløb!

BEST OF SHOOTIN’ WILD!-BONUS

Når der rammer 4 FS Scatter-symboler samtidig med et BEST OF BONUS Scatter-symbol i grundspillet, bliver BEST OF SHOOTIN’ WILD!-BONUSFUNKTIONEN aktiveret!

Denne funktion tildeler tre SHOOTIN’ WILD!-bonusfunktioner i træk, som spilles fuldt ud, inden resultatet gemmes på resultattavlen ved siden af gitteret!

Når den tredje og sidste SHOOTIN’ WILD!-bonus slutter, bliver den højeste værdi på resultattavlen tildelt og ganget med din indsats for at bestemme det endelige gevinstbeløb!

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.25%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolerne erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 14. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber REVOLVER FEATURESPINS™ er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MOST WANTED!-BONUS er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SHOOTIN’ WILD!-BONUS er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BEST OF MOST WANTED!-BONUS er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BEST OF SHOOTIN’ WILD!-BONUS er 96.3%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 15.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 02-02-2024