Hercules High and Mighty

Introduktion til spillet

• Hercules High and Mighty er en spillemaskine med 10 symboler oven på hinanden, der omfatter Mighty Reels.
  • Under Mighty Reels spiller du med mere end 100 rækker, hvor du kan vinde gratis spin!

Mighty Reels

• Spillet spiller med den nederste halvdel af hjulet for op til 50 rækker.
  • Når et Hercules-symbol vises, hæves faldgitteret, og spillet spilles over hele hjulets fulde højde.
  • Derefter giver spillet gevinster på op til 100 rækker.

Gratis spin

• Spilleren kan vinde gratis spin i alle spil.
  • En vilkårlig del af 3 eller flere Bonus-symboler aktiverer gratis spin.
  • Hvis du har Mighty Reels, kan gratis spin udløses fra den øverste halvdel af hjulene

Big Bet

• Et Big Bet spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.
  • I Big Bet spin vil en vilkårlig synlig del af Hercules give Mighty Reels.
  • Big Bet spil kan fjerne symboler med lav værdi, hvilket giver større gevinster.
  • Big Bet spil kan holde Mighty Reels til spillets slutning, eller til der opnås en gevinst, hvilket øger chancen for gevinster på mere end 100 rækker.

Sådan spiller du

• Vælg din indsats
  • For at justere INDSATS skal du bruge knapperne "+" og "-" til at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. række.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder op til 100 gevinstrækker.
  • Antallet af gevinstrækker i spillet stiger med indsatsen op til 50 rækker.
  • Antallet af gevinstrækker i spillet øges op til 100 rækker, når du har Mighty Reels.
  • Alle rækkegevinsters beløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 98%.

Seneste opdatering: 12-10-2018