J-Pop

Spilleregler

J-POP er en spillemaskine med 6 hjul og 4 rækker med faldende symboler. Hjulene kan udvides med op til 8 rækker.

Hvert ekstra symboldrop tilføjer en ekstra række af symboler op til maks. 8 rækker, hvilket øger antallet af måder, du kan vinde på. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

4 rækker: 4.096 måder at vinde på 5 rækker: 15.625 måder at vinde på 6 rækker: 46.656 måder at vinde på 7 rækker: 117.649 måder at vinde på

8 rækker: 262.144 måder at vinde på

Alle drops i normaltilstand starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre til højre på tilstødende hjul. Der må ikke være tomrum imellem. Kun den højeste gevinst pr. aktive udbetalingslinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spin-knappen.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Autospin-funktionen. Hold Spin-knappen nede, eller brug Autospin-knappen til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og vindende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster vises i spillerens valuta.

J-POP spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Alle symboler og udbetalingssymboler forekommer i fire størrelser: standard 1 x 1, super 2 x 2, mega 3 x 3 og epic 4 x 4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1 x 1-symbolforekomster, som de dækker. Eksempelvis tælles én 2 x 2 som 4 standard 1 x 1-symboler.

Tomme pladser under store symboler fyldes med 1 x 1-symboler af samme type som det store symbol, bortset fra Walking Wild, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand.

Alle symboler, der strækker sig hinsides det aktuelt opnåede antal rækker, tildeler en genopfyldning af den højest opnåede række via rækkeudvidelse op til maks. 8 rækker.

Spillet starter med et symbol drop. Alle gevinster i det nuværende symbol drop indsamles, og derefter eksploderer alle symboler, der var en del af den vindende kombination, bortset fra Walking Wilds. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hviletilstand, en ekstra række tilføjes øverst, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser. Avalanche-funktionen fortsætter så længe, der opstår nye gevinstkombinationer.

Walking Wild-symbolet er et Sticky Wild-symbol med en stigende multiplikatorværdi. Når Walking Wild-symbolet bidrager til en gevinstkombination, går det tilfældigt 1 trin til et tilstødende symbols position og forøger sin multiplikatorværdi med x1 (+1). Walking Wild- symbolet får midlertidigt samme størrelse som ethvert symbol, det går ind i. Det kan kun gå ind i udbetalingssymboler og tomme felter.

Grid Flip-symbolet udløser hjulene (1 og 6, 2 og 5, 3 og 4) for at skifte position på gitteret og bliver dernæst et Wild-symbol. Grid Flip-symbolet gennemføres, når der ikke opstår flere vindene kombinationer.

Big Drop-symbolet udløser store symboler, der falder ned og knuser 1 x 1 udbetalingssymboler, hvorefter det bliver til et Wild-symbol. Big Drop- symbolet gennemføres, når der ikke er flere vindende kombinationer

tilbage.

Hvis Grid Flip- og Big Drop-symboler er sammenfaldende, vil Grid Flip- symbolet gennemføres først.

Wild Box-symbolet placerer en tilfældig mængde af Wild-symboler på gitteret, når det bidrager til en gevinst. Kun udbetalingssymboler og tomme felter kan erstattes.

3 eller flere bonussymboler udløser bonusspillet. Walking Wilds bliver på gitteret mellem Free Drops, og når du starter bonusspillet.

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstand udløser bonustilstanden med Free Drops.

  • bonus-symboler: 10 Free Drops
  • bonus-symboler: 12 Free Drops
  • bonussymboler: 15 Free Drops
  • bonussymboler: 20 Free Drops

Bonusspillet med Free Drops starter altid med et sikkerhedsniveau indstillet til 4 linjer. Hvert Free Drop, der udløser gevinst, rykker sikkerhedsniveauet én række. Et Walking Wild kan fremrykke sikkerhedsniveauet med adskillige rækker.

Fremrykning af sikkerhedniveauet sker efter udbetalingen. Det næste Free Drop starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket i alt resulterer i 8 rækker med maks.

262.144 måder at vinde på.

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra Free Drops. Antallet af ekstra Free Drops fastlægges på samme måde, som når du først udløser bonusspillet.

Bonusspillet med Free Drops slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i J-POP er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 25 000x indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Den maksimale gevinstværdi i et spil er begrænset 25 000x indsatsen.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper. 

SUPER BONUS:

Køb et bonusspil, der garanterer et Walking Wild. Prisen er 500x indsatsen.

BONUS:

Køb et bonusspil. Prisen er 100x indsatsen.

WALKING WILD:

Køb en spilrunde, der garanterer et Walking Wild. Prisen er 25x indsatsen.

BIG DROP:

Køb en spilrunde, der garanterer et Big Drop-symbol Prisen er 10x indsatsen.

BONUSJAGT:

Køb en spilrunde med forøget chance for at udløse en bonus. Prisen er 3x indsatsen.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, og dernæst skal du vælge en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og så trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den toretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, maksimumsprisen er 500 000,00 kr. Alle spilregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 09-10-2023