Rhino Rampage Jackpot

INTRODUKTION

RTP= 96.00% + JP 0.25% + 0.25% reserve

Rhino Rampage™ er en online 5x3 spillemaskine med Gratis Spins og Lightning Spins. 6 eller flere synlige PENGE-symboler tildeler Lightning Spins og en chance for at vinde jackpotten!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 synlige Bonus Scatter-symboler udløser Gratis Spins-bonussen.
  • 6 eller flere synlige PENGE Scatter-symboler tildeler Lightning Spins.

Joker

• Wild-symbolet (Næsehorn) kan hjælpe til med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

BONUS Scatter

• BONUS Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
  • BONUS Scatter-gevinster tildeles udover hjulgevinster.
  • 3 synlige Bonus Scatter-symboler udløser Gratis Spins-bonussen.

GRATISSPIL

• Spilleren bliver tildelt 5 Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins bliver 3 tilstødende hjul fremhævet og forvandlet til et kæmpestort 3x3 hjul.
  • Under Gratis Spins tildeler 3x3 BONUS Scatter-symbolet 3 ekstra Gratis Spins, og 3x3 PENGE Scatter-symbolet aktiverer Lightning Spins.
  • Den samlede indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

PENGE Scatter

• PENGE Scatter-symboler kan forekomme på alle hjul og alle positioner.
  • PENGE Scatter-gevinster tildeles udover hjulgevinster.
  • 6 eller flere synlige PENGE Scatter-symboler tildeler Lightning Spins.

Lightning Spins

• Når Lightning Spins starter, er alle de udløsende PENGE Scatter-symboler fastholdt på deres plads. Alle andre positioner spinner i nogle særlige Lightning Spins-hjul, som kun indeholder PENGE Scatter-symboler eller blanke symboler.
  • Spilleren har 3 spin til at blive tildelt ekstra PENGE Scatter-symboler på hjulene.
  • Hvis der lander et PENGE Scatter-symbol på hjulene, bliver antallet af Spin Tilbage nulstillet til 3.
  • Blanke symboler har ingen værdi. Hvis der kun lander blanke symboler 3 gange i træk bliver Lightning Spins afsluttet.
  • Når Lightning Spins er slut, bliver den samlede gevinst vist. Alle gevinster krediteres til spillerens konto, hvorefter det almindelige spil genoptages.
  • Ethvert synligt PENGEPULJE PENGE-SYMBOL (MINI, MAJOR eller MEGA), der lander på hjulene, tildeler den pågældende puljeværdi. Fyld alle vinduefelter under Lightning Spins for at få tildelt JACKPOTTEN!(kun HOVEDSPIL)

Progressiv jackpot

• Progressiv jackpot er tilgængeligt på enhver indsats
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 02-06-2020