Mahjong 88

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Mahjong 88 er et videospil med et 8x8 gitter. Symboler vises på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Matchende symboler i en klynge giver gevinst i henhold til udbetalingsoversigten. Et symbol er en del af en klynge, når det støder op til samme symbol vandret eller lodret. Vindersymboler fjernes og erstatningssymboler fylder de tomme pladser ud. Spillet fortsætter, indtil der ikke kan dannes flere vinderkombinationer.

Skjulte felter er blanke symboler, som vendes og afsløres som et hemmeligt, tilstødende symbol.

Alle gevinster bidrager til at øge Formuefrø-måleren. Få måleren helt i top med 33 vindersymboler. Når der ikke dannes vinderkombinationer, vil en af følgende effekter blive udløst:

Kvæk - 1 symbolsæt udbetales som scatter

Aflægger - 1 symbol omdannes til et andet symbol

Tunge - 2 kanter valgt; symboler i mellem omdannes til et andet symbol.

Hop - 1 symbol er valgt; omdannes og ødelægger tilstødende symboler.

Måleren nulstilles ikke, og spillet fortsætter som normalt efter effekten.

Superladning udløses, når Formuefrø-måleren overlades med 88+ vindersymboler. Alle gevinster opnået i spilrunden ganges med fem.

Formuefrø og Superladning kan kun udløses én gang pr. spillerunde.

Mahjong 88 har fire årstider - forår, sommer, efterår og vinter.

Hver årstid har sit eget unikke wild-symbol, som udløses tilfældigt i spillerunder uden gevinst. Wild-symboler erstatter alle symboler og fjernes, hvis der skabes en gevinst, eller Formuefrø udløses.

Forår - op til 12 wilds kan fremkomme og lægger sig tilfældigt på gitteret.

Sommer - op til 5 wilds kan fremkomme, og tilstødende symboler ødelægges.

Efterår - op til 11 wilds kan fremkomme, og symboler bliver til wilds eller ødelægges fra kanterne.

Vinter - op til 4 wilds kan fremkomme, og wilds fjernes ikke ved gevinst.

Årstiden kan skifte efter hver spilrunde. Minimumsantal spil i en årstid er 25. Det maksimale antal spil i en årstid er 99. Fremskridtet er fastlagt: forår til sommer til efterår og vinter.

Alle gevinster bidrager til at øge årstidsbonus. Bonussen udbetales, når årstiden skifter.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.

Betalingstabel- Viser betalingstabellen.

Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Tilbage til afspiller for dette spil er 96.62%

 

 

Seneste opdatering: 02-05-2019