Capital Cash

MÅL:

Capital Cash er et "All Ways Slot"-spil med fem reels og 243 forskellige måder at vinde på i hovedspillet, samt gratis spins. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (Ways) inklusiv hjul 1. Spillet indeholder en Wheel of Fortune-funktion og en bonusfunktion. Scatter-symbolet med hjulet samt symbolerne med guldmønterne fører ikke til en udbetaling. Når tre eller flere Scatter-symboler med hjulet vises hvor som helst i spillet, bliver Wheel of Fortune-funktionen udløst. Gratis spins kan udløses igen i funktionen med gratis spins. Når seks eller flere guldmønter vises hvor som helst i spillet, bliver bonusfunktionen udløst med enten en Mini-, Minor-, Major- eller Grand-jackpot. Wild-symbolet vises kun på reel nummer to, tre, fire og fem og kan erstatte alle andre symboler, undtagen fra Scatter-symboler med hjulet og symbolerne med guldmønterne.

SÅDAN SPILLER DU:

MULIGHEDER I MOBILUDGAVEN:

• Tryk på ikonet for hamburger-menuen for at se muligheder såsom gevinstoversigt, indsatsindstillinger, autospin, indstillinger, "i"-knappen og betaling på mobilenheder.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigten muligheden for at se skærmen med gevinstoversigten.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter et spil, er standardindsatsen allerede indstillet. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - -knapperne på hver side af INDSATSVÆRDIEN, når du spiller via desktop-udgaven. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at trykke på hamburger menu og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Standardindsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Indsatsen kan ændres ved enten at forøge eller formindske den indsatsværdi, der vises på spilskærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis spillerens saldo ikke er tilstrækkelig til at afgive den maksimale indsats, deaktiveres denne mulighed i desktop-udgaven.
  • SPIL: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigten: Se gevinstoversigten ved at klikke på knappen ' i’ knappen findes over indsatspanelet. Spilleren kan gå tilbage til spillet ved at klikke på close button skærmen med gevinstoversigten. Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'.
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på lyd for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen være deaktiveret.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maksimalt 1.00 spins og spille, indtil spillersaldoen er mere end den samlede indsats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

SPILINDSTILLINGER:

• Hvis du vil bruge spilindstillingerne, skal du klikke på knappen 'Indstillinger'-knappen nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigten og lydikonet.
    • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
    • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
    • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
    • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du vælger denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin, hvis du spiller via desktop-udgaven
  • Klik på tilbage knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Lydstyrke ikon for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

REEL-STRUKTUR:

Nummereringen for reel-strukturen for vindende kombinationer i spillet er forklaret nedenfor:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Gevinster udbetales fra venstre til højre med fortløbende symboler.

Spilleregler:

• Capital Cash er et "All Ways Slot"-spil, der har fem reels og 243 mulige måder at vinde på.
  • Den samlede INDSATS er 10 gange den valgte INDSATSVÆRDI.
  • Klik på SPIN-knappen for at begynde spillet med den valgte INDSATS.
  • Alle gevinster, undtagen jackpot-gevinster, betales i henhold til gevinstoversigten.
  • Way-gevinster ganges med den samlede INDSATS.
  • Alle symboler - undtagen hjulsymboler og symbolerne med guldmønterne - udbetaler fra venstre til højre fra enhver position på tilstødende reels, startende fra det yderste, venstre reel.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulig vinderkombination udbetales.
  • Alle mulige gevinster føjes til spillerens SALDO.
  • Hjulsymbolerne og symbolerne med guldmønterne opfører sig som Scatter-symboler og har ikke en direkte udbetaling.
  • Når tre eller flere hjulsymboler vises hvor som helst i spillet, bliver Wheel of Fortune-funktionen udløst.
  • Seks eller flere Scatter-symboler med guldmønterne hvor som helst i spillet udløser bonussen. bonusspillet og chancen for at vinde op til FIRE POTS.
  • Når Wheel of Fortune-funktionen og bonussen bonusspillet udløses i det samme spin, vil bonusrunden fuldendes først, efterfulgt af Wheel of Fortune-funktionen.
  • Gratis spil spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter-symbolerne med hjulet og symbolerne med guldmønterne.
  • Wild-symbolet dukker kun op på reel nummer to, tre, fire og fem.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og funktionsspillet. Yderligere gratis spins og gevinster går tabt, hvis den højeste gevinst opnås under funktionsspillet.
  • Min. indsatsen er 1,00 kr, og maks. indsatsen er 100,00 kr.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 94,00%
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Wheel of Fortune-funktion:

• Når tre eller flere hjulsymboler kommer til syne hvor som helst på reel-oversigten, bliver Wheel of Fortune-funktionen udløst.
  • Wheel of Fortune-funktionen drejer for tilfældigt at vælge en af de fem funktioner:

i) Bonusfunktionen

ii) 10 gratis spins med 50 ekstrea Wild-symboler og to multiplikatorer

iii) 20 gratis spins med 50 ekstra Wild-symboler

iv) 20 gratis spins med 100 ekstra Wild-symboler

v) 20 gratis spins med 150 ekstra Wild-symboler

• Hvis tre eller flere hjulsymboler dukker op hvor som helst på reel-oversigten under gratis spins-funktionen, bliver det samme antal gratis spins genudløst, og den oprindelige multiplikator og ekstra Wild-symboler bliver tildelt.
  • Bonusrunden kan også udløses fra Wheel of Fortune-funktionen, men i dette tilfælde vil bonusrunden begynde med nul mønter.
  • Hvis bonusfunktionen tildeles fra Wheel of Fortune-funktionen, vil eventuelle guldmønter fra hovedspillet ikke låses i bonusfunktionen.
  • Bonusfunktionen fortsætter, indtil spilleren når nul spins, eller 15 symboler med guldmønterne vises på reel-oversigten.

Bonusrunde:

• Når seks eller flere symboler med guldmønterne vises hvor som helst i spillet, vil bonusfunktionen udløses. Denne funktionen fyldes med det antal mønter, der udløste funktionen, i en tilfældig rækkefølge.
  • Bonusfunktionen spilles med 15 uafhængige reels, der kører individuelt.
  • Til at starte med vil tre spins blive tildelt i bonusfunktionen, og hvis mindst ét yderligere symbol med guldmønterne lander på reel-oversigten under disse spins, bliver endnu tre spins udløst.
  • Hvert guldmønt-symbol, der lander på reel-oversigten, har en tilfældig multiplikator på 0,5x, 1x, 1,5x, 2x, 2,5x, 3x, 4x, 4,5x, 5x, 7,5x, 15x, 20x, 60x, 75x, der bliver ganget med den samlede indsats.
  • Bonusfunktionen fortsætter, indtil spilleren når nul spins, eller 15 symboler med guldmønterne vises på reel-oversigten.
  • Når bonusfunktionen er overstået, vil alle guldmønt-værdier, der er at finde på bonussens reel-oversigt, blive tilføjet kumulativt og tildelt som en gevinst fra bonusfunktionen til spilleren.
  • Pot-gevinsten kan kun vindes i forbindelse med bonusfunktionen:

i) Hvis guldmønten med mærket MINI vises hvor som helst i bonusoversigten, vil spilleren vinde Mini Pot-gevinsten

ii) Hvis guldmønten med mærket MINOR vises hvor som helst i bonusoversigten, vil spilleren vinde Minor Pot-gevinsten

iii) Hvis guldmønten med mærket MAJOR kommer til syne på bonusskærmen, vil spilleren vinde Major Pot-gevinsten

iv) Hvis guldmønten med mærket GRAND vises hvor som helst i bonusoversigten, vil spilleren vinde Grand Pot-gevinsten

• POT-værdien udmåles i forhold til den samlede indsats.

KOMMANDOER I BROWSERENS KNAPPANEL:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,00%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig, når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 08-03-2023