Alice Mega Riches

SPILLEREGLER

Alice Mega Riches Spil hjælp

Alice er tilbage til endnu et mega spændende eventyr med flere belønninger end nogensinde før. Gå ned i kaninhullet igen ind i eventyrlandet, hvor der venter dig endeløs sjov. Alice vil vente på, at du slutter sig til hende på hendes rejse, mens hun vokser ved at drikke trylledrikken for at belønne dig med generøse gevinster. Gå ind i eventyrlandet, hvor det mest underlige er normalt og det umulige er muligt.

Alice Mega Riches er en 5x5 slot med 50 betalingslinjer og et eventyrland, der bugner af funktioner. Begynd at vinde MEGA-præmier med mega-symbolet Wild Alice, som kan være op til 5x5 i størrelse. Tag dine gevinster til næste niveau med gratis spins og det garanterede symbol Roaming Wild, der bevæger sig med hvert spin. Udnyt Boost-funktionen, der fordobler dine chancer for at udløse gratis spins. Derudover, indsamling af scatter-symboler under gratis spins giver flere gratis spins og øger størrelsen af symbolet Roaming Wild.

Hvis du vil vinde MEGA GEVINSTER så spil Alice Mega Riches nu!

Oplysninger om spillet

Spil gevinstlinjer:

 

Der er 50 vindende linjer i Alice Mega Riches.

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstavle:

 

Spilletype

Video-spilleautomat

Antal udbetalingslinjer

50

Antal hjul \ rækker

5x5

 

 

 

Spilfunktioner

·    WILD - Symbolet Wild kan lande som et 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 eller 5x5 symbol under grundspillet.

·    GRATIS SPINS - Symbolet strejfende wilds ændrer position under de gratis spins. Ved samling af scatters under gratis spins uddeles yderligere gratis spins og størrelsen af strejfende wilds øges

·    BOOST-FUNKTION - Ved at aktivere Boost-funktionen øges den oprindelige indsats med 20%, og flere Scatters-symboler føjes til hjulene for at øge chancerne for at udløse gratis spins.

Tilbagebetaling til spillere

94.06%

Hitrate

20.27%

 

Sådan spilles spillet

Væddemål

 

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Spin nuligheder

 

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

 • Tryk på mellemrumstasten på en stationær
 • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

 • Tændes igennem Sandwich menu
 • Tændes fra Indstillinger
 • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin

Udbetalingsregler

 • Gevinstlinjer udbetales, når matchende symboler vises på tilstødende hjul, der starter fra den venstre hjul.
 • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
 • Kun den højeste gevinst per linje
 • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
 • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen
 • Funktionsfejl ugyldiggør alle
 • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Udbetalingsregler for funktioner

Bonusfunktioner spilles med det samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede funktionen.

Symbolet strejfende wilds ændrer position under de gratis spins. Ved samling af scatters under gratis spins uddeles yderligere gratis spins og størrelsen af strejfende wilds øges

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration. Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

 • Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:

(Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).

 • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
 • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:

(Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).

 • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
 • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 26-08-2022