Fantastiske Grønland Mobile

Kort om spillet:

Fantastiske Grønland er en spilleautomat med 5 valser og 40 betalingslinjer. Spillet har en vandhjuls-feature og et bonusspil/freespinsrunde. Det store vandhjul til venstre udbetaler de respektive gevinster, hvis der rammes mellem 4 og 20 vandhjul-symboler. Det store vandhjul kan også fryse tilfældigt, hvilket giver spilleren en mulighed for at indsamle yderligere vandhjul-symboler i det efterfølgende spin.

Bonusspillet/freespinsrunden udløses, når der rammes tre Freespins-symboler på valserne. Der tildeles da 3 freespins, men hvert eneste vandhjul-symbol der lander på valserne i bonusspillet/freespinsrunden, vil forårsage en genopfyldning af antal freespins til 3.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Freespins-symboler og vandhjul-symboler.

Sådan spiller du:

• Juster 'INDSATS': Når en spiller åbner Fantastiske Grønland første gang, er spillets standardindsats valgt. Det er muligt at justere indsatsen ved at klikke på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet. Den samlede indsats for ét spil kan altid ses i feltet ’Indsats (kr)’
  • MAX INDSATS: Ved at klikke på knappen ‘MAX INDSATS’, vælges spilles højest mulige indsats. Hvis saldoen ikke rækker til denne indsats, er det ikke muligt at trykke på knappen
  • Gevinstoversigt: Spillets gevinstoversigt kan findes ved at klikke på ’i’-knappen i panelet over indsatsfeltet. Gevinsterne i oversigten er IKKE i kroner, men skal i stedet ganges med indsatsen i det pågældende spil. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på gevinstoversigten igen
  • Spil: SPIL-knappen nederst i spillets højre hjørne påbegynder et spil
  • Lyd: Spillets lyd kan aktiveres eller deaktiveres ved at klikke på lyd-ikonet
  • SALDO: Du kan altid se din nuværende saldo. Gevinster fra freespins og bonusser krediteres først når spilrunden er afsluttet
  • Gentag indsats/ændre indsats: Som udgangspunkt vil et spils indsats være identisk med indsatsen fra det forudgående spil. Klik blot på ‘SPIL’ for at gentage indsatsen. Ønsker du at ændre indsatsen, klik da på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet
  • 'AUTOSPIN': Ved at benytte AUTOSPIN kan du sætte en serie af spil i gang. De mulige indstillinger er som følger:
    • Antal spil: Vælg et antal spil fra slideren – op til 100 freespins kan igangsættes. Spil stoppes dog øjeblikkeligt, hvis ikke der er tilstrækkelige midler på kontoen til at gennemføre et spil
    • Autospin indtil en gevinst overstiger: Autospin-funktionen afbrydes hvis en enkeltstående gevinst overstiger den valgte grænse
    • Autospin indtil tab overstiger: Autospin-funktionen afbrydes hvis de akkumulerede tab siden påbegyndelsen af autospins overstiger den valgte grænse
    • Autospin indtil bonus/freespins udløses: Autospin-funktionen afbrydes hvis der udløses freespins.
    • Autospin-funktionen igangsættes ved at klikke på ’AUTOSPIN’-knappen i bunden af spillet. Dernæst udfyldes de ønskede indstillinger i dialogboksen. Til sidst klikes ’START’ for at påbegynde spilafviklingen. Ligesådan er det muligt at klikke ’STOP AUTOSPIN’-knappen for at vende tilbage til det almindelige spilvindue.
    • 'AUTOSPIN' kan ikke benyttes i ’Spil for sjov’

Spilleregler:

• Spillet har 40 faste betalingslinjer
  • Et spil igangsættes ved at vælge en indsats og derefter klikke på knappen ”SPIL”
  • Spillets gevinster kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN
  • Vindende kombinationer af symboler starter fra første valse (længst til venstre) og går mod højre, bortset fra vandhjul og freespins-symboler, som kan være spredt ud på valserne
  • Kun den bedst betalte kombination på hver betalingslinje udbetaler en gevinst
  • Symboler kan godt bruges til at skabe gevinstgivende kombinationer på flere linjer, og alle gevinster regnes sammen efter et spil
  • Wild-symbolet kan erstatte andre symboler på gevinstgivende linjer, men kan ikke gøre det ud for vandhjul eller freespins-symboler
  • Efter hver gevinst bliver SALDO-feltet opdateret, og beløbet der er vundet bliver vist I GEVINST-feltet i bunden af spillet
  • Spillereglerne for Fantastiske Grønland er identiske for både ‘Spil om penge’ og ‘Spil for sjov’, bortset fra at Autospin ikke er muligt I ‘Spil for sjov’
  • Spillets maksimale gevinst er begrænset til 125.000 kroner. Skulle denne grænse rammes under freespins, afsluttes freespins øjeblikkeligt og de 125.000 kroner bliver tilføjet spillerens saldo.
  • Spillets minimumsindsats er 2 kroner og maksimumindsats er 100 kroner.
  • Spillets teoretiske tilbagebetaling er 95,23%.
  • Ved systemfejl annulleres det/de pågældende spil, og alle indsatser/gevinster for spillet tilbageføres

Vandhjuls-featuren:

• I hovedspillet er et stort vandhjul med i alt 17 mulige gevinster. Der er påkrævet mindst 4 vandhjul-symboler for at få en sådan gevinst, mens den størst mulige gevinst udløses ved 20 vandhjul-symboler.
  • Hvis antallet af vandhjul-symboler der lander på valserne, er mellem 4 og 20, så udbetales et tilsvarende beløb som angivet på det store vandhjul.
    Lander eksempelvis 6 vandhjul, udløses den gevinst, der står ud for 6 på det store vandhjul.
  • Det store vandhjul kan tilfældigt fryse i et spin, hvor der er ramt fire eller flere vandhjul-symboler. Dermed vil det være muligt at indsamle yderligere vandhjul-symboler i det efterfølgende spin, uden hjulets progression fra det foregående spin vil gå tabt.
    Lander eksempelvis 6 vandhjul og det store vandhjul fryser, vil næste spin således udbetale en gevinst der svarer til de indsamlede vandhjul i det pågældende spin + 6 vandhjul.

• Hvis der lander 1 eller flere scattersymboler i et spin hvor det store vandhjul er frosset, er det igen muligt at hjulet fryser.
  • Det store vandhjul kan maksimalt fryse tre spins i træk.
  • Når en spiller rammer den højeste gevinst på det store vandhjul (20 vandhjul), så udbetales den maksimale gevinst på 10.000 gange indsatsen. Det er da ikke muligt at det store vandhjul fryser.
  • Et frossent vandhjul vil forblive frosset på det givne indsatsniveau, selv hvis spilleren skulle forlade spillet før afviklingen af det efterfølgende spin. Når spillet genåbnes, er hjulet fortsat frosset, hvis det samme indsatsniveau vælges.

Bonusspillet/Freespins:

• Lander der i alt 3 Freespins-symboler i hovedspillet, udløses bonusspillet/freespins.
  • Freespins-symboler findes kun på valse 2, 3 og 4, men ikke på valse 1 og 5.
  • I bonusspillet/freespins samles der vandhjul-symboler, som forårsager progression på det store vandhjul.
  • Hver gang ét eller flere vandhjul-symboler rammer (og det store vandhjul endnu ikke har nået 20 vandhjul), så genopfyldes antallet af tilbageværende freespins til 3.
  • Der kan maksimalt indsamles 20 vandhjul-symboler i bonusspillet/freespins. Yderligere vandhjul-symboler udløser ikke yderligere gevinst.
  • Ved afslutningen af bonusspillet/freespins udbetales der en gevinst tilsvarende det indsamlede antal vandhjul-symboler – i fald det indsamlede antal symboler er mellem 4 og 20.

Spillets brugerflade

• Klik på Spilleregler for at se spillets fulde regler
  • Klik på Spilhistorik for at se resultatet af tidligere spilrunder
  • Klik på Spil med omtanke for information om ansvarligt spil
  • Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for penge og for sjov
  • Klik på Stjernen for at tilføje eller fjerne spillet fra dine favoritter
  • Klik på knappen ‘Indbetal’ for at indsætte penge på din Blå Konto
  • Spilhistorik forefindes kun for spil om rigtige penge

Tilbagebetaling:

• Spillets teoretiske tilbagebetaling er på 95,23%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Mit spil blev afbrudt, hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen til spillet under en almindelig spilrunde, vil softwaren automatisk afvikle spillet. Du kan finde spilrundens resultat ved at klikke på ‘Spilhistorik’ efter du har genåbnet spillet
  • Hvis du mister forbindelsen til spillet under en bonusrunde, vil bonusrunden blive genoptaget når du genåbner spillet

2. Hvad skal jeg gøre, hvis min saldo er for lav til at foretage et spil?

• Klik på ‘Indbetal’ I bunden af skærmen, og foretag en indbetaling

3. Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte Danske Spils kundeservice på kontakt@danskespil.dk