Dragon Spin Pick n Mix

Dragon Spin Pick ‘N’ Mix:

• Spil Dragon Spin Pick ‘N’ Mix, og vælg op til 3 bonusser blandt de 5 tilgængelige.
  • Tilgængelige bonusser omfatter Symbol Eliminator, Fortune Eggs, Persisting Wilds, Goliath Reels og Expanding Wilds!

Bonusvalg:

• På skærmbilledet Bonusvalg kan du vælge, hvilke Dragon Spin-bonusser der er i spil.
  • Der kan vælges op til 3 bonusser ved at trykke på ikonet nederst på skærmen for den valgte bonus. Tryk på ikonet igen for at fravælge bonussen.
  • Tryk på den røde Nulstil-knap for at rydde alle aktuelle bonusvalg.
  • Tryk på den grønne Spil-knap for at åbne spillet med de valgte bonusser.

• Der skal vælges mindst én bonus for at deltage i spillet. Jo færre bonusser, der vælges, jo oftere dukker de op!

Bonus-tilførsel:

• 3 bonussymboler på hjul 2, 3 og 4 tildeler den tilknyttede Dragon Spin-bonus.

• Bonus- og Dragon-symboler er scatter-symboler.
  • Hver Dragon Spin-bonus har et dedikeret farvet Dragon-symbol tilknyttet, som kun findes på hjul 4.
  • Det er kun Dragon-symboler for aktive bonusser, der er til stede på hjul 4.
  • Bonusspil bruger samme præmier og gevinstlinjer som det udløsende spil.

Symbol Eliminator:

• 3 bonussymboler, herunder Dragon-symbolet, tildeler Symbol Eliminator-bonussen med ubegrænsede Dragon-spins.
  • Under bonussen er Dragon Eliminator-symboler til stede på hjul 2, 3 og 4.

• Når der vises et Dragon Eliminator-symbol, elimineres det lavest betalende symbol for de resterende, ubegrænsede Dragon-spins.
  • Alle suit-symboler kan elimineres fra hjulene.

• Når ALLE suit-symboler er elimineret, erstattes Dragon Eliminator af et Dragon Bonus slut-symbol. Bonussen slutter, når Dragon Bonus slut-symbolet lander synligt.
    Bonussymboler vises ikke i denne bonus.
  • Bonussen slutter, når den maksimale gevinst er opnået.
  • Dragon Eliminator- og Dragon Bonus slut-symbolerne er Wild og erstatter alle symboler.

Fortune Eggs:

• 3 bonussymboler, herunder Dragon-symbolet, tildeler Fortune Eggs-bonussen 5 Dragon-spins.
  • Vælg et af de tre Fortune Eggs, der tilbydes, for at få en kontantværdi, der ligger mellem 2x - 50x i samlet indsats. Kontantværdien udbetales ved første afsløring og lægges også til Fortune Egg-måleren over hjulene.

• Under bonussen er der Fortune Egg-symboler på alle hjul.
  • Alle Fortune Eggs, der lander synligt, udbetaler det beløb, der vises i hvert Fortune Egg-symbol.
  • Bonussymbolerne og Dragon-symbolerne kan lande synligt under bonussen og udløse Cash Boost, hvilket giver yderligere 5 Dragon-spins. Cash-multiplikatoren Fortune Eggs øges derefter med yderligere et beløb mellem 2 og 50.
  • Fortune Egg-gevinster udbetales foruden linjegevinster.
  • Bonussen slutter, når der ikke er flere Dragon-spins tilbage.
  • Bonussen slutter, når den maksimale gevinst er opnået.
  • Alle slags WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, og 4.

Persisting Wilds:

• 3 bonussymboler, herunder Dragon-symbolet, tildeler Persisting Wilds-bonussen 5 Dragon-spins.
  • Under bonussen er Wild-symboler til stede på hjul 2, 3 og 4. Alle Wild-symboler, der vises, forbliver under de resterende Dragon-spins.

• Hvert Wild-symbol, der vises, giver et ekstra Dragon-spin.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler.
  • Bonus- og Dragon-symboler vises ikke i denne bonus.
    Bonussen slutter, når der ikke er flere Dragon-spins tilbage.
    Bonussen kan ikke udløses igen.
  • Bonussen slutter, når den maksimale gevinst er opnået.

Goliath Reels:

• 3 bonussymboler, herunder Dragon-symbolet, tildeler Goliath Reels-bonussen 10 Dragon-spins.
  • Denne funktion indeholder tre separate hjulsæt. Der er 20 gevinstlinjer pr. hjulsæt.
  • I midten af hvert sæt hjul er der et Colossal-symbol, der dækker de tre midterste hjul.

• Bonus- og Dragon-symboler vises ikke i denne bonus.
    Bonussen slutter, når der ikke er flere Dragon-spins tilbage.
    Bonussen kan ikke udløses igen.
  • Bonussen slutter, når den maksimale gevinst er opnået.

Expanding Wilds:

• 3 bonussymboler, herunder Dragon-symbolet, tildeler Expanding Wilds-bonussen 10 Dragon-spins.
  • Under bonussen er Wild-symboler til stede på hjul 2, 3 og 4. Alle Wild-symboler, der viser sig, udvides for at fylde hjulet.

• Hvert Wild-symbol, der vises, giver et ekstra Dragon-spin. Wild-symboler erstatter alle symboler.
  • Bonus- og Dragon-symboler vises ikke i denne bonus.
    Bonussen slutter, når der ikke er flere Dragon-spins tilbage.
    Bonussen kan ikke udløses igen.
  • Bonussen slutter, når den maksimale gevinst er opnået.

Dragon Pots-bonus:

• På et hvilket som helst tidspunkt under basisspillet kan et Pearl-symbol lande på hjul 1 og 5.
  • Hvis et Pearl-symbol lander på enten hjul 1 eller 5, er der chance for, at Dragon Pots-bonussen udløses.
  • Hvis der lander et Pearl-symbol på både hjul 1 og 5, udløses Dragon Pots-bonussen med garanti.
  • Når et perlesymbol lander på hjulene, flyver perlen op i krukken over hjulene.
  • Ophobningen af perler over tid i krukken over hjulene har ingen indflydelse på udløsning af Dragon Pots-bonussen.

• Der er 5 pengemuliplikatorpuljer i spillet x25, x50, x100, x500,
  • x2500. De kaldes henholdsvis MINI, LILLE, STOR, MAXI and MEGA. Din gevinst er multiplikatoren gange din aktuelle indats.
  • Når du har indtastet bonussen, vises 15 lysende perler på skærmen. Hvis du vælger en perle, vises et af pot-ikonerne.
  • Find 3 af de samme pot-ikoner, der skal tildeles den tilknyttede cash-multiplikator, og bonussen vil derefter slutte.
  • Hvis både Dragon Pots-bonussen og en af Dragon-spinsbonusspillene vindes i et enkelt spin, vil Dragon Pots-bonussen blive spillet først.

JURIDISK MEDDELELSE:

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige kr 2.500.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.00%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 28-09-2020