Respin Circus

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

Alle måder 64

Hjul

6 hjuls

Rakkers

4 rakkers (op til 8)

Hit frekvens

~18.42%

Navn

Respin Circus

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Respin Circus er en videospillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og 64 udbetalingslinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Autospil' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Respin Circus spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.

10. En gevinstlinje bestående af tre eller flere identiske symboler udløser respin-funktionen. Alle forekomster af det udløsende symbol på en gevinstlinje forbliver sticky under de følgende respins. Respins fortsætter, så længe yderligere forbindende identiske symboler eller wilds kommer til syne.

11. Symbolet med den højeste værdi forbliver sticky og udløser respin-funktionen, hvis der er flere gevinstlinjer med forskellige symboler i det samme spin i normal- eller bonustilstand. De andre gevinstlinjer udbetales, før respins starter.

12. Gevinstlinjer med symboler med højere værdi end de indsamlede symboler under igangværende respins udløser en opgradering. Alle indsamlede symboler bliver til symbolet med den højere værdi fra den nye gevinstlinje, og et nyt respin bliver udløst.

13. Gevinstlinjer bestående af symboler med lavere værdi end de indsamlede symboler udbetales, efterhånden som de fremkommer, men disse symboler bibeholdes ikke i de følgende respins.

14. Den indsamlede gevinst udbetales ved afslutningen af respins.

15. Wild rabbit-symbolet fremkommer på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 og erstatter alle andre symboler undtagen free spins-symbolet. Alle wilds er sticky under respins.

16. Wild rabbit kan hente multiplikatorer fra x2 til x4 og kan udvide sig til en 1x4 wild, når det lander.

17. Wild-multiplikatoren gælder for alle gevinstlinjer, der krydser symbolet. I tilfælde af flere rabbit-symboler på den samme gevinstlinje, lægges multiplikatorerne sammen til den samlede multiplikator, der bliver brugt.

18. En kombination af 3 eller flere free spins-symboler (scatters) et hvilket som helst sted i syne i normaltilstanden udløser bonustilstanden. Alle synlige free spins-symboler forbliver sticky i tilfælde af fortsatte respins. Yderligere free spins-symboler låses fast under de tilbageværende respins. Bonustilstanden aktiveres, når respins afsluttes.

19. Bonustilstanden starter med de indsamlede free spins-symboler låst fast, og en respin-funktion udløses med udelukkende free spins-symboler på få hjul. Respins afsluttes, når der ikke lander yderligere free spins-symboler, eller når hele skærmen er fyldt med 24 free-spins-symboler. Hvert free spins-symbol giver et ekstra free spin. Free spins starter, når respins afsluttes.

20. I tilfælde af en gevinstlinje bestående af tre eller flere identiske symboler og tre eller flere free spins-symboler i det samme spin i normaltilstand, forbliver alle forekomster af symbolet på gevinstlinjen og free spins-symbolerne sticky under de følgende respins.

21. Hvert free spins-symbol i bonustilstanden giver et ekstra free spin.

22. Free spins bliver sat på pause, hvis respin-funktionen udløses og genoptages, når respins er afsluttet.

23. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

24. Indsatser kan ikke ændres under et igangværende spil eller i en bonustilstand.

25. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Respin Circus er 96,3 %

26. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 250.000 mønter.

27. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 16-07-2019