Hit it Big

Spilleregler

• Hit it Big er en videospillemaskinemed 5 hjul, 3 rækker og 5 udbetalingslinjer.
  • Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  • Hver indsats udgør 100 mønter.
  • Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den længste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Autospil' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Hit it Big spilles i tre tilstande: Normal tilstand, Bonus-tilstand og Hit it Big-tilstand.
  • Normal tilstand har hjul og funktionsknapper.
  • En funktion udløses, hvis funktionsknapperne over og under et hjul er ens, når hjulene standser.
  • Hvis en funktion udløses, låses de funktionsknapper, der udløste funktionen, indtil spillet afsluttes.
  • Der er 7 forskellige funktioner:
    • -2x Multiplikator
    • -5x Multiplikator
    • -10x Multiplikator
    • -50x Multiplikator
    • -Respin-Stacked Wilds
    • -Locked Wilds
  • 2x, 5x, 10x og50x Multiplikator-funktionen multiplicerer alle gevinster i Normal tilstand med henholdsvis 2, 5, 10 og 50 gange gevinstlinjen. Flere multiplikatorer kan gives på samme tid og bliver i givet fald lagt sammen.
  • Respin-funktionen giver et respin. Alle andre potentielt udløste funktioner gælder under respin.
  • Stacked Wilds-funktionen dækker hele hjulet mellem den øverste og nederste udløsende funktionsknap med wild-symboler før udbetaling.
  • Locked Wilds-funktionen dækker hjul 1 og 5 med wilds under 3respins. Hjul 1 og 5 og deres respektive funktionsknapper er låst under respins. Alle andre potentielt udløste funktioner gælder også under respins.
  • Kombinationen af 3 symboler, der staver ”HIT IT BIG” på hjul 2, 3 og 4 udløser omgående Bonus-tilstanden.
  • Bonus-spillet spilles først, hvis bonus-tilstand og en funktion, der giver respins udløses i samme spil. respin-funktionen aktiveres, når bonusspillet er afsluttet.
  • Bonus-tilstand spilles på et 5x5 gitter af skærme ovenover hjulene.
  • Under Bonus tilstand viser hver skærm enten et billede, en multiplikator, en Bandit eller en pil.
    • -Hvis markøren standser på en multiplikator, multiplicerer multiplikatoren indsatsen og gevinsten gives, hvorefter skærmen bliver til en Bandit.
    • -Hvis markøren standser på en Bandit, afsluttes bonusspillet, og spillet går tilbage til Normal tilstand.
    • -Hvis markøren standser på en pil, der peger indad, betyder det, at spillet overgår til det næste niveau. Et stop på en pil, der peger udad betyder, at spillet overgår til det foregående niveau.
  • En markør rykker tilfældigt mellem skærmene på den aktive cirkel i Bonus og Hit it Big tilstand. Markøren standser, når spilleren trykker på spilleknappen.
  • Bonus-tilstanden starter med, at markøren kun rykker mellem de yderste 16 skærme på 5x5 gitteret. Hvis man rammer en pil, der peger indad i den indre cirkel, sendes markøren til de indre 8 skærme. Hvis man rammer en pil, der peger indad i den indre cirkel, får spillet til at overgå til det højeste niveau -Hit it Big tilstand.
  • I Hit it Big tilstand viser de ydre 16 skærme multiplikatorer. Multiplikatoren, som markøren er på, når den standser, multiplicerer den gældende aktive indsats, og den gevinst gives. Derefter går spillet tilbage til Normal tilstand.
  • Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.
  • Indsatser kan ikke ændres under et igangværende spil eller i en bonustilstand.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Hit it Big er 96,0 %
  • Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 250.000 mønter.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Spillestrategier

• Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
  • En spillestrategier et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  • En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.3. Auto Spin medtager spillestrategier.
  • Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  • Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on the lowest bet level.
  • Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  • Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 09-04-2019