Aldo's Journey

OM SPILLET

Aldo's Journey er en 5 x 5 videospilleautomat med 65 gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. Spillet har 8 almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje, der starter fra den yderste venstre position. Spillet har almindelige wilds, som erstatter alle almindelige symboler, Free Spin symboler, som kun dukker op i basisspillet og Rejse Wild, som forekommer i alle tilstande.

Rejse Wild

I hvert spin rykker Aldo én hjulposition i 1 af 8 tilfældige retninger. Aldo fungerer som en wild og kan erstatte ethvert almindeligt symbol. Ændr møntværdien og Aldo til sin oprindelige position.

Wild Tid! Funktion

Når Aldo lander på den midterste position i basisspillet, bliver 3-9 wilds tilfældig placeret på hjulene og en 2-4x multiplikator gælder for alle gevinster. Land Aldo på den midterste position i Free Spins og få 3-9 tilfældige wilds på hjulene samt tilføjet +1, +2 eller +3 til multiplikatortælleren for hele Free Spin Sessionen (gælder ikke for Rejse Free Spins).

Free Spins

Free Spin symboler lander kun på hjul 2, 3 og 4. Ram 3 Free Spin symboler (det er det højst mulige antal) og udløs en Free Spin tilstand. Spilleautomaten er delt i 4 regioner repræsenteret ved forskellige farvede rektangler på hjulene og et Midterfelt. Afhængig af hvilken position Aldo er på når der udløses Free Spins, tildeles den regions Free Spins. De forskellige Free Spins er anført nedenfor. Alle Free spins bliver spillet med samme indsats og linjer som i det aktiverende spil.

Italien Free Spins (Øverste venstre rektangel)

I denne Free Spin tilstand starter gevinstmultiplikatoren med 2x og øges med 1 for hvert spin.

Mongoliet Free Spins (Øverste højre rektangel)

Ved afslutningen af hvert Free Spin fjernes et almindeligt symbol fra hjulene i de resterende Free Spins. Hvis der kun er 2 symboler tilbage på hjulene, får spilleren i stedet en +1x multiplikator.

Persien Free Spins (Nederste venstre rektangel)

For hvert spin kaster Aldo en klæbrig wild ud på en tilfældig position i resten af Free Spin sessionen. Den Tilfældige wild vil ikke lande ovenpå en tidligere kastet wild.

Kina Free Spins (Nederste højre rektangel)

I hvert spin laver Aldo en række af 1-5 wilds inklusiv ham selv i 1 af 8 retninger. Denne række starter fra Aldo og slutter ved spilleautomatens kant. (Hvis Aldo står ved spilleautomatens kant, vil den række han laver være i en retning, der giver yderligere mindst 1 wild). Denne tilstand starter også med en 2x multiplikator.

Rejse Free Spins (Midterfelt position)

Denne Free Spin tilstand bruger funktionen fra den region, som Aldo befinder sig i. (Hvis f.eks. Aldo er i den øverste højre rektangel, er den mongolske Free Spin funktion aktiv). Land Aldo på Midterfeltet og få 3 ekstra Free Spins.

HVORDAN SPILLER MAN

 • Vælg din pålydende mønt.
 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

 • For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
 • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
 • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
 • Ovenstående inkluderer ingen Free Spin symboler som giver spredte gevinster.
 • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
 • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.
 • Udbetalingstabel – Viser gevinster for hvert symbol, beskrivelse af spilfunktioner og alle informationer om måder at vinde på.
 • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.
 • Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.
 • Spilleregler – Åbner spillets regler.
 • Deaktiver lyde – Slå lydene til og fra.

SPILPANEL

 • Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
 • Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at omregne en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (50) med møntværdien.
 • Indsats – Indsatsen er altid 50 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
 • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand.
 • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
 • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
 • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

 • Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,1%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.
 • I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.
 • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 21/11/2019. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
 • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 21-11-2019