Harvest Wilds

FUNKTIONER

Harvest Wilds er en spillemaskine med 7x7 felter, der er baseret på landpugsprodukter, og som har en maks. gevinst på op til 10.000x. Harvest Wilds har et Hoppers™ Solsikkemultiplikator-symbol, som kan vokse i værdi, og som også er wild!

Nye solsikker kan gro fra frø, der falder ned på gitteret. Du kan få op til 4 wild-multiplikator-symboler med en maksimumværdi på 4x. Solsikker ganges, så hvis du forbinder dem alle til den samme gevinstklynge, bliver din gevinst ganget med 256!

Skab store klynger i kombination med solsikken for at få store gevinster! Forøg multiplikatorværdierne på solsikker ved at gøde dem og indsaml genspin ved at fylde regnmåleren op!

WILD-MULTIPLIKATORSOLSIKKER

Hver gang du rammer et frø-symbol, bliver det forvandlet til et Solsikke-symbol. Dette symbol er wild og får en startmultiplikatorværdi på 2x. Mellem hver strøm og hvert genspin hopper denne wild-multiplikator over til en ny position. Det maksimale antal solsikker på gitteret samtidig er 4.

Hvis en multiplikator er en del af en gevinstklynge, bliver multiplikatoren ganget med gevinsten. Hvis 2 eller flere multiplikatorer er en del af den samme gevinstklynge, bliver de først ganget med hinanden og derefter påført gevinstbeløbet.

Hver gevinstklynge bliver herefter fjernet for at bane vejen for flere symboler. Aktiverede vanddråber og Gødning (inkl. episk udgave) fjernes sammen med gevinstklynger. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår nogen nye gevinstklynger.

GENSPIN

Hvert vanddråbe-symbol giver dig ét genspin! Gem op til maksimum 5 genspin i regnmåleren ved siden af gitteret.

GØDNING

Gødning-symbolet øger multiplikatorværdien på én solsikke med 1.

EPISK GØDNING

Det episke Gødning-symbol øger multiplikatorværdien på ALLE solsikker på gitteret med 1.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.31%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-multiplikatorsymbolet med solsikke erstatter alle udbetalende symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe Funktionspin. Mens Funktionspin er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. Funktionspin forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber FUNKTION-SPIN 1 er 94.49%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FUNKTION-SPIN 2 er 94.46%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FUNKTION-SPIN 3 er 94.43%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 18-07-2022