Wild Chapo 2

Spilleregler

• Wild Chapo 2 er en spillemaskine med 6 hjul, 3 rækker og 25 udbetalingslinjer. Spillet spilles altid med alle udbetalingslinjer aktiveret.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler på hjulene, når gevinstlinjer evalueres.
  • Når et Wild er en del af en gevinst, tildeles et re-spin. Re-spins fortsætter, så længe der er gevinst, herunder et Wild-symbol. Wild-symboler bevarer deres plads under re-spins.
  • Wild-symbolet er kun til stede på hjul 2-5 og lander med et tal mellem 1-5, som repræsenterer antallet af gevinster, det skal være med i, før det indsamles.
  • Når mindst 1 Wild er blevet indsamlet, og re-spins ophører, spilles der et slutspin, hvor alle indsamlede Wild-symboler skaber et Wild-hjul over deres position.
  • Flere Wild-symboler, der indsamles på samme hjul under re-spins, øger multiplikatorværdien på de indsamlede Wild. Når de udvides under de sidste spins, opstår der et Wild-multiplikatorhjul.
  • Gevinster, herunder flere Wild-symboler, får deres multiplikatorværdier ganget med hinanden.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er 20.000x indsatsen i spilrunden.
  • Det teoretiske spillerafkast for dette spil er 96.10%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Free Spins

• 3, 4, 5 eller 6 Bonus-symboler giver henholdsvis 7, 10, 15 eller 25 free spins.
  • Bonus-symboler kan indsamles i løbet af spilrunden.
  • Wild-symboler bevarer deres plads under Free Spins, og fjernes, når de indsamles og lagres under hjulene. Hvis de ikke indsamles, når slutspinnet tildeles, fjernes de.
  • Når mindst 1 Wild er blevet indsamlet, og free spins ophører, spilles der et slutspin, hvor alle indsamlede Wild-symboler skaber et Wild-hjul over deres position.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Vis historik