Knockout Diamonds

Spilbeskrivelse

Knockout Diamonds er den ottende slot i ELK Classics Series. Det er næsten som en klassisk fysisk spilleautomat. Den har 3 hjul og en central gevinstlinje.

Identiske hjulsæt på hjul 1 og 2 i kombination med symboler på betalingslinjen udløser Ringside Rumble-funktionen med låste hjul og 3 re-spins på det tredje hjul.

Tre bonussymboler på betalingslinjen udløser bonusspillet med gratis spins - Knockout Spins. Udbetalingstabellen er i spil gennem de gratis spins, hvilket øger chancen for at vinde stort markant. Ingen gratis spins forbruges under Ringside Rumble-funktionen.

Spilvisning

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af vinduet i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige under hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af vinduet, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i vinduet, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Symbol-billede

3 af en slags (credits)

2 af en slags (credits)

100

-

75

-

50

-

25

-

15

-

10

-

5

-

3

-

Knockout Spins

2

Gevinstlinjer

Knockout Diamonds har én gevinstlinje, og RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler

Symbolbillede

Funktion

Wild-symboler kan udgøre alle symboler bortset fra bonussymbolet. En betalingslinje bestående kun af wilds udbetales i henhold til udbetalingstabellen.

Multiplier Wild-symboler kan udgøre alle symboler bortset fra bonussymbolet. X2 Multiplier Wild- symboler multiplicerer gevinsten på betalingslinjen med x2.

Multiplier Wild-symboler kan udgøre alle symboler bortset fra bonussymbolet. X3 Multiplier Wild- symboler multiplicerer gevinsten på betalingslinjen med x3.

3 bonussymboler på udbetalingslinjen udløser Knockout Spins. 3 bonussymboler på betalingslinjen under Knockout Spins giver maksimal gevinst

Spilfunktioner

Bonusspil

3 bonussymboler på udbetalingslinjen udløser Knockout Spins.

Alle gevinster eller ekstra bonussymboler på betalingslinjen under Knockout Spins nulstiller antallet af resterende free spins til 3. Bonussymboler bliver indsamlet løbende i bonustilstand. 10 bonussymboler garanterer maksimal gevinst.

Knapafklaringer

Knap

Navn

Menu

Indsatssniveauer

Spin

Auto spin

Lobby

Udbetalingstabel

Spilleregler

Indstillinger

Historik

Kampagner

Spilleregler

1. Knockout Diamonds er en spillemaskine med 3 hjul, 2 rækker og 1
  2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver
  3. Hver indsats er på 1 credit, og indsatsbeløbet kan fastsættes i
  4. Antallet af tilgængelige credits afhænger af den tilgængelige saldo og det valgte indsatsbeløb. Saldoen divideret med det valgte indsatsniveau udgør antallet af tilgængelige credits rundet ned til fulde
  5. Hvis der ikke må betales med credits ifølge den gældende lov, vil spillet kun kunne spilles med
  6. Betalingslinjen udbetales fra venstre til højre. Kun den højeste gevinst på betalingslinjen
  7. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spin-knappen.
  8. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er tilladt i den aktuelle retskreds). Hold Spin-knappen nede, eller brug knappen Auto Spin for at vælge antallet af spilrunder, du vil spille
  9. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
  10. Gevinster vises i credits eller i spillerens
  11. Knockout Diamonds kan spilles på tre måder: Normal, Ringside Rumble og Bonus med free
  12. Wild-symboler kan udgøre alle symboler bortset fra bonussymbolet. En betalingslinje bestående kun af wilds udbetales i henhold til
  13. Multiplier Wild-symboler bliver vist på hjul 3 og kan udgøre alle symboler bortset fra bonussymbolet. Multiplier Wilds indeholder enten en x2- eller x3-fordobler. Multiplayer Wild fordobler gevinsten på betalingslinjen i forhold til symbolets værdi.
  14. 2 bonussymboler på betalingslinjer udbetales i henhold til
  15. Identiske symbolsæt på hjul 1 og 2 i kombination med symboler på betalingslinjen udløser Ringside Rumble med 3 låste
  16. Under Ringside Rumble er hjul 1 og 2 låst fast, og der gives 3 respins på hjul
  17. 3 bonussymboler på betalingslinjen i Normal tilstand eller Ringside Rumble udløser Bonus-tilstand med gratis Der gives Knockout Spins med 3 gratis spins.
  1. Hvis udløserne for både bonustilstand og Ringside Rumble rammer samme resultat, vil Knockout Spins blive spillet før Ringside Ringside Rumble- funktion vil blive spillet, når bonustilstand er afsluttet.
  2. Alle gevinster eller ekstra bonussymboler på betalingslinjen under Knockout Spins nulstiller antallet af resterende free spins til Antallet af resterende free spins kan aldrig være højere end 3.
  3. Bonussymboler bliver indsamlet løbende i bonustilstand. Når bonustilstand stopper, modtager spilleren en gevinst ud fra de indsamlede bonussymboler i henhold til Der kan indsamles maksimalt 10 bonussymboler.
  4. 3 bonussymboler på betalingslinjen under Knockout Spins giver maksimal
  5. Knockout Spins slutter, når der ikke er flere free spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er opnået.
  6. Gevinster under Ringside Rumble og Knockout Spins bliver udbetalt ved slutningen af hver Hvis flere kombinationer af de to funktioner finder sted, bliver gevinsterne udbetalt, når alle funktioner er spillet færdig.
  7. Indsatser kan ikke ændres i løbet af et igangværende spin eller i nogen
  8. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Knockout Diamonds er 96,00%
  9. Spillet har en maksimalgevinst på 2 500x
  10. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

Seneste opdatering: 08-01-2021