10x Minimum

Hjælp til spillet

Nyd en fantastisk, klassiske en af en slags slot. Spin de gyldne hjul, opnå en 2 eller 3-cifret nummer på en payline & vind din indsats ganget med antallet! Nyd enkelheden i 10x Minimum.

Generelle oplysninger

Under spillet ciffer symboler fra 0 til 9 og pip symbol er aktive. To-eller trecifrede symboler skal danne et tal fra venstre mod højre på gevinstlinjen. Dette tal vil gange den indstillede indsats, og gevinsterne vil blive tildelt.

To eller flere tal summeres først og først derefter multiplicere indsatsen. Hvis der er et pip-symbol mellem tocifrede symboler, vil disse symboler ikke danne et tal på payline.

Tabel over generelle oplysninger

Spiltype - Videoslot;

Antal betalingslinjer - 5 linjer;

Antal hjul og linjer - 3x3;

Vend tilbage til spiller - 93,23%;

Spil

Indsats

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne.

Spin muligheder

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje.

Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Mellemrumstasten for at dreje.

For at spille runder hurtigere kan spilleren bruge Turbo-indstillingen.

Turbo – hjulene snurrer og stopper hurtigere uden ekstra animation.

Turbo kan aktiveres ved at holde mellemrumstasten eller tænde den fra burgermenuen.

Udbetalingsregler

Gevinstlinjer betaler fra venstre mod højre kun fra hjul 1 eller hjul 2.

Alle præmier betales kun på aktive gevinstlinjer.

Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger.

Hvis der opstår en afbrydelse eller en funktionsfejl i spillet, og du genstarter spillet, nulstilles din saldo til beløbet før afbrydelsen opstod.

Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.

For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Autoplay

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen "Auto". Vælg antallet af Autoplay-runder i feltet Total spins.

Begrænsninger for Autoplay

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats.

Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.

Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen.

10x Minimum: Klient v1.0.4 (CGE v2.3.1.0), Server v1.0.0.0

Seneste opdatering: 30-05-2023