Pushy Cats

Velkommen til Pushy Cats videospilleautomat med et Bonusspil, Multiplikatorer, Sticky Wild Re-spins og Walking Wilds!

OM SPILLET

Pushy Cats er en videospilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer fra venstre mod højre. Spillet har otte almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje. Der er et Wild symbol, der kun vises på hjul 2, 3 og 4 i alle tilstande og Bonusspil Bumpers, som kun vises i Bonusspillet.

Wilds

Wilds erstatter alle regulære symboler. Hver ny wild, som lander i basisspillet, udløser et re-spin med alle Wilds på hjulene låste til deres position. Alle wilds er walking wilds i bonusspillet. De bevæger sig mindst 1 position op, ned, til venstre eller højre, hvis muligt. Hvis Wilds ingen steder har at tage hen, vil de blive på sin position. De forsvinder ikke mellem spins og kan ikke overlappe hinanden.

Bonusspil

Ram 3 Wilds i basisspilet eller saml 10 pote-symboler, og det udløser Bonusspillet. Når man kommer til bonusspillet, vælges 1 af 4 levels tilfældigt. Bonusspillet starter med 3 Wilds på hjulene og en samlet multiplikator på 1x-10x. Multiplikatoren øges med 1x for hvert vindende spin. (gevinsten skal være fra gevinstlinjegevinster). Bonusspillet spilles på et hjulsæt omgivet af bumpers. Hvis der er mindst 1 Wild på hjulene, fortsætter bonusspillet. Når en Wild går ind i en bumper, har bumperen en aktivering. Der er 6 typer bumpers, hver bumper har en forskellig aktivering, når en Wild lander på den. Bonusspillet har 4 levels. Jo højere level, jo flere vindende bumpers er der, indtil spilleren når Max Level, hvor alle bumpers er vindende bumpers. Når en Wild lander på en vindende bumper, bliver den til en Hvirvel bumper og går tilbage på hjulene. Bonusspillet bliver spillet med samme linjer og indsats som i det aktiverende spin.

De 6 Bumpers

• Hvirvel – Denne bumper fjerner Wilds fra hjulene
  • 1x til 5x Multiplikator – Denne bumper tilføjer 1-5x til multiplikatoren
  • 1x, 3x, 5x og 50x Cash – Denne bumper giver en 1x-50x cash præmie
  • U-vending – Denne bumper skubber Wilds tilbage på hjulene
  • Extra Wild – Denne bumper tilføjer 1-2 ekstra Wilds til hjulene
  • Bonus Bumpers – Denne bumper tilføjer 2-5 ekstra vindende bumpers

Free Spin Niveauer og Multiplikatorer

Der er 4 niveauer af Free Spins. Den mulige startmultiplikator øges hvert niveau. Niveau 1: de mulige startmultiplikatorer er: 1-3x. Niveau 2: de mulige startmultiplikatorer er: 3-6x. Niveau 3: de mulige startmultiplikatorer er: 6-10x. Maks Niveau: den mulige startmultiplikator er: 10x.

Bonusspil Samling

Der er et Pote-symbol, som kun forekommer på 5. hjul i basisspillet. Den har ikke en gevinst, men den samles på skærmen. Når samlingen når 10, udløses bonusspillet, og samlingen nulstilles. Samlingen gemmes separat for hvert indsatsniveau.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale 50 % ekstra på hvert spin for at fordoble chancen for at ramme bonusspillet.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
      • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
      • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
      • Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes og udbetales.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
      • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.
      • Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.
      • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
      • Spilleregler – Åbner spillets regler.
      • Lyde – Tænder og slukker for lyden.
      • Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)
      (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer. (Kun Desktop)
      • Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
      • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
      • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)
      • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
      • {autoplay} {turbomode}
      • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.
      • Saldo – Viser spillernes saldo.
      • Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.
      (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.
      • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
    • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
    • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
    • Dette er spillereglerne version 1, dateret 20/02/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
    • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af en konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 18-02-2022