Farm Invaders

Farm Invaders er en videospillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og genspin med klæbende gevinstsymboler og Wild-symboler med multiplikatorer.
Spillet spilles med 25 indsatslinjer (fast), et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,04 til 1,60.
Valutaen i spillet er kr..
Indsatsstørrelsen indstilles med vælgeren "Indsatsstørrelse".
Indsatsniveauet indstilles med vælgeren "Indsatsniveau".
Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".
"Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.
Hvis der er en eller flere gevinstkombinationer eller mindst ét Wild-symbol på hjulene, eksploderer alle symboler, som ikke er en del af en gevinst, hvilket får symbolerne oven over dem til at falde ned og skabe en ny runde.
I hver runde udløser yderligere gevinstkombinationer flere runder, indtil der ikke opstår flere ekstra gevinstkombinationer.
Når der ikke opstår flere gevinstkombinationer, bliver der udbetalt en præmie for hvert symbol ifølge "Udbetalingstabellen".
Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".
En indsatslinjegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelse og -niveau.
Kun den højeste gevinst pr. indsatslinje udbetales.
Indsatslinjer vinder, hvis de vindende symboler er fortløbende, gående fra hjulet længst til venstre mod højre.
Samtidige gevinster på forskellige indsatslinjer lægges samme.
Alle gevinster vises i kontanter.
Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet.
Gratis spin-funktionen spilles med samme indsatsstørrelse og -niveau som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.
Wild-symbolmultiplikator
Hver gang der fremkommer 1 eller flere Wild-symboler på hjulene under et spin, stiger gevinstmultiplikatoren med 2 for hvert Wild-symbol, inden gevinsterne udbetales.
Alle Wild- og Scatter-symboler forbliver på hjulene indtil slutningen af et spin.
Gratis Spins-funktion
Hvis der forekommer 3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, udløses Gratis spins-funktionen med 8 gratis spins. Alle yderligere Scatter-symboler udløser 2 ekstra gratis spins.
Under ethvert gratis spin, når der fremkommer 1 eller flere Wild-symboler på hjulene, stiger gevinstmultiplikatoren med 5 for hvert Wild-symbol, inden gevinsterne udbetales.
Gratis Spins kan genudløses.
Hovedspil
Spin
Tryk for at starte spin med de aktuelt valgte indsatslinjer, -størrelse og -niveau.
Tryk på -tasten for at starte spillet med den nuværende linjeindsats, -størrelse og -niveau. (gælder kun for PC-udgaven)
Tryk og hold -tasten vil fortsætte spillet, indtil den slippes. (gælder kun for PC-udgaven)
Minus
Tryk for at sætte indsatsbeløbet ned.
Plus
Tryk for at sætte indsatsbeløbet op.
Wallet-saldo
Tryk for at få vist saldoen på tilgængelige wallets.
Indsatsbeløb
Tryk for at se Indsatsmuligheder.
Indsatsstørrelse: Scrol for at vælge indsatsstørrelse.
Indsatsniveau: Scrol for at vælge indsatsniveau.
Indsatsbeløb: Scrol for at vælge indsatsbeløb.
Maks. indsats: Tryk for at indstille indsatsstørrelse og -niveau til maksimum værdi.
Gevinstbeløb
Tryk for at se Spilhistorik.
Lyd
Tryk for at slå lyden TIL eller FRA.
Flere indstillinger
Tryk for at få adgang til flere indstillinger.
Udbetalingstabel
Viser gevinstkombinationer og udbetalingstabel.
Regler
Viser spilleregler og knapfunktioner.
Historik
Viser oplysninger om tidligere spillede spil. Scrol ned til bunden for at indlæse flere oplysninger.
Tap på for at vælge de spildatoer, der skal vises i Historik.
Luk
Tryk for at vende tilbage til hovedspillet.
Tilbagebetaling til spiller
Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for dette spil er 96.68%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske udbetaling i spillet.
Yderligere information
Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 21-01-2022