Glory of Heroes

Velkommen til Glory of Heroes videospilleautomaten. Deltag i en middelalderlig fantasiverden, og slut dig til vores helt, mens han kæmper mod en masse fjender for at forsvare sit rige i den ultimative Battle for Glory!

Om spillet

Glory of Heroes er en 7x7 klynge-spilleautomat med unikke spilmekanismer, hvor spillere skrider frem gennem niveauer ved at rydde forskellige mål under spillet og rejser på tværs af flere spillelokationer. Undervejs støder du på kampe med Minions og The Boss Monster, hvor Helte symbolet opgraderes og chancen for at vinde Boss Bonus tildeles. Frygt ikke, da du vil være bevæbnet med "Hero's Powers" spilmodifikatorer for at hjælpe dig med at vinde rigdom, der er en konge værdig! Endelig vil du også fylde gratis spil-måleren for at udløse op til 50 Gratis Spil

Tilbagebetalingsprocent

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

Spilleregler

• Vælg din indsatsværdi

• Vindende kombinationer og gevinster laves i forhold til gevinsttabellen.

Klynge-gevinster

• En vindende klynge består af 5 eller flere lodret og/eller vandret tilstødende positioner, der indeholder det samme symbol.

• Wilds erstatter for alle symboler og kan være en del af flere klynger.

• Der er ingen gevinst for Wilds, og Wilds kan ikke optræde i klynger af sig selv.

• Der skal være mindst 1 ikke-wild symbol i en klynge.

• Kun den højeste gevinst udbetales for hver vindende klynge

Kaskade Symboler

• Hver gang der er gevinst, fjernes alle vindende symboler.

• Symboler ovenover de tomme felter falder ned for at fylde disse felter.

• Nye symboler tilføjes til alle tomme felter og gevinster evalueres igen.

• Når der ikke er flere gevinster, er spillet fuldendt.

Mål, Niveauer og Placeringer

• Der er 3 placeringer. Placering 1 og 2 har 3 niveauer hver, og Placering 3 har 2 niveauer

• Hvert niveau har et målmønster malet på hjulvinduet

• Hver gevinst på en position, som indeholder et mål, vil reducere værdien af det mål

• Symboler fjernet af Raseri, som indeholder et mål, vil reducere værdien af det mål

• Målpositioner vises ikke under Gratis Spil

• Målpositioner kan ikke blive reduceret under Gratis Spil.

• Mål med en værdi på nul fjernes.

• Niveauet er gennemført, når alle mål er fjernet.

• Det næste niveau begynder, når spillet og alle Gratis Spil, som eventuelt er blevet udløst, i dette spil er afsluttet.

• Ved afslutningen af Placering 3, Niveau 2, returnerer spillet til Placering 1, Niveau 1

Hero Symboler

• Hvis et oprindeligt spin ikke resulterer i vindende kombinationer, er der en chance for, at der tilfældigt vises et Hero Symbol på hjulene

• Hero symboler kan kun udløses umiddelbart efter det første spin og ikke ved efterfølgende kaskader

• Hero Symboler kan være 2x2, 3x3 eller 4x4 i størrelse

• Kun 1 symbol pr. niveau kan tilføjes som et Hero Symbol

• På Niveau 1 kan kun Symbol H tilføjes som et Hero Symbol

• Hver gang et niveau ryddes, opgraderes symbolet til det næsthøjeste symbol i gevinststabellen:

• Placering 1Niveau 1Lilla Perle

• Placering 1Niveau 2Mørkeblå Perle

• Placering 1Niveau 3Grøn Perle

• Placering 2Niveau 1Lyseblå Perle

• Placering 2Niveau 2Orange Perle

• Placering 2Niveau 3Pink Perle

• Placering 3Niveau 1Gul Perle

• Placering 3Niveau 2Rød Perle

Boss Bonus

• Hver gevinst øger Boss Bonus med 15%

• Hver gang en placering ryddes, tildeles 1 spin af Boss Bonus Hjul-funktionen

• Hvis Boss Bonus Hjulet lander på gevinst, tildeles beløbet, der vises på Boss Bonus-måleren.

• Hvis Boss Bonus vindes, nulstilles Boss Bonus måleren til nul.

• Hvis Boss Bonus ikke vindes, overføres beløbet til den næste placering.

Hero Powers

• Hero har 3 powers: Magi, Modangreb & Raseri

• Magi:

• 9 Wilds er tilføjet til hjulene på tilfældige positioner

• Magi kan kun udløses umiddelbart efter det første spin og ikke ved efterfølgende kaskader

• Modangreb:

• Et mål vælges tilfældigt til at blive reduceret med 1

• Modangreb udløses, hvis der ikke er gevinster i tre på hinanden følgende spins

• Modangreb kan kun udløses under basisspillet

• Raseri:

• Et tilfældigt antal symboler fjernes

• Hvis et symbol fjernet af Raseri er på en målposition, reduceres målet

• Raseri kan udløses på kaskader, efter at det første spin har fundet sted

• Magi og Raseri kan udløses i samme spin på tværs af forskellige kaskader.

Gratis Spil

• Der er en måler med 50 positioner.

• Hvert symbol fjernet i vindende kaskade øger måleren med 1 position.

• Hvis måleren når 50 eller mere, udløses Gratis Spil.

• 8, 10, 12, 15, 20, 25 eller 50 Gratis Spil tildeles

• Lucky Block symboler kan vises under gratis spil, hvor kun det aktuelle Lucky Block symbol kan vises

• Gratis Spil har en gevinstmultiplikator, der som udgangspunkt er sat til x1

• Hver kaskade under Gratis Spil øger gevinstmultiplikatoren med 1

• Der er ingen grænse for Gevinstmultiplikatoren

• Gratis spil kan genaktiveres, hvis måleren når 50 i løbet af et gratis spil, hvor 8, 10, 12, 15, 20, 25 eller 50 ekstra Gratis Spil tildeles

• Magi kan udløses under de Gratis Spil.

• Raseri kan udløses under Gratis Spil.

• Modangreb kan ikke udløses under Gratis Spil.

• Indsatsværdien er den samme som i det spil, der udløste Gratis Spil

Sådan spiller man

• Vælg indsatsværdien

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet

Autospil-indstillinger (hvis tilgængelig)

• Antal spins: Autospil-sessionen stopper, når det valgte antal spin er nået.

• Tabsgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis dit samlede tab for Autospin-sessionen er lig med eller overstiger den valgte grænse.

• Single Gevinstgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis gevinsten på et enkelt spin er lig med eller overstiger den valgte grænse.

Sådan udregnes gevinster

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster

Spil Muligheder

• Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen

• Lyd – Tænder og slukker for lyden

• Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster og linjer eller måder at vinde på

• Indstillinger – Lydstyrke, Lyd og Musik

• Spilleregler – Åbner spillets regler

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder

Spilpanel

• Indsats – Indsatsen er altid 20 pr spin.

• Indsatsværdi – Ændrer den samlede indsatsstørrelse ved at ændre indsatsværdien.

• Samlet indsats – Viser den samlede indsats med den valgte indsatsværdi ganget med indsatsen.

• Maks Indsats – Indstiller indsatsværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand (kun på desktop)

• Spin Knap – Starter spillet

• Autospil Knap (hvis tilgængelig) – Åbner Autospilindstillinger. Hvis Autospil er aktiv, stoppes Autospil ved at klikke på knappen.

• % Knap (hvis tilgængelig) – Åbner RTP Informationspanelet, som viser RTP og maksimumgevinst informationer

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.

Tastaturgenveje

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

Seneste opdatering: 03-11-2021