Epic Monopoly II

Basisspil

epicmonopoly1epicmonopoly2epicmonopoly5epicmonopoly4

• WILD er wild for alle symboler undtagen BONUS.
  • BONUS vises kun pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i MAIN REEL SET og pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i COLOSSAL REEL SET.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination pÃ¥ hvert sæt af hjul.
  • Linjegevinster skal forekomme pÃ¥ tilstødende hjul, startende pÃ¥ hjulet længst til venstre, pÃ¥ hvert sæt af hjul.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjegevinster fortsætter ikke fra ét sæt hjul til det næste.
  • Hver gang der vises fire stablede WILD i MAIN REEL SET, startes der en symboloverførsel, hvor det tilsvarende hjul i COLOSSAL REEL SET forvandles til WILD.
  • Alle gevinster gøres op efter overførsel af WILD.
  • Hvert sæt hjul bruger et alternativt sæt hjul.

Epic Wheel Bonus

epicmonopoly7

• 3 eller flere spredte BONUS pÃ¥ begge sæt hjul udløser Epic Wheel Bonus.
  • 6 spredte BONUS tildeler Epic Wheel Bonus + 100 x t den samlede indsats
  • 5 spredte BONUS tildeler Epic Wheel Bonus + 50 x t den samlede indsats
  • 4 spredte BONUS tildeler Epic Wheel Bonus + 10 x t den samlede indsats
  • 4 spredte BONUS tildeler Epic Wheel Bonus + 10 x t den samlede indsats
  • BONUS vises kun pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i MAIN REEL SET og pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i COLOSSAL REEL SET.
  • Klik/tryk pÃ¥ WHEEL for at starte Epic Wheel Bonus.
  • De følgende gevinster kan tildeles i Epic Wheel Bonus:
    • En kontantgevinst pÃ¥ 500x indsatsen pr. 2 linjer
    • 7, 10, eller 20 gratis spil
    • 2, 5, eller 10 terningkast for Around the Board Bonus
    • Epic Chance Bonus
    • 2x og spin igen. NÃ¥r gevinsten er tildelt, udskiftes den med en kontantgevinst pÃ¥ 250x indsatsen pr. 2 linjer

Epic Free Spin Bonus

epicmonopoly2epicmonopoly1

• I løbet af gratis spil er WILD wild for alle symboler, undtagen BONUS.
  • BONUS vises kun pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i MAIN REEL SET og pÃ¥ hjul 1, 3 og 5 i COLOSSAL REEL SET.
  • Hvis et eller flere WILD fra en stak forekommer pÃ¥ et hjul pÃ¥ MAIN REEL SET, vil resten af stakken udvide sig og gøre alle fire positioner pÃ¥ hjulet til WILD.
  • WILD overføres dernæst til COLOSSAL REEL SET og gør det tilsvarende hjul WILD.
  • Alle gevinster evalueres dernæst.
  • I løbet af gratis spil benyttes et andet sæt af hjul for hvert sæt hjul.
  • Indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forbliver de samme som i spillet, der udløste bonussen.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med hovedspillet.
  • Epic Wheel Bonus kan ikke udløses under gratis spil.
  • Under gratis spil tilføjer 6, 5, 4 eller 3 spredte BONUS pÃ¥ begge hjulsæt flere gratis spil til de i forvejen til rÃ¥dighed gratis spil svarende til det antal gratis spil, der oprindeligt blev tildelt, samt henholdsvis 100x, 50x og 10x den samlede indsats.
  • Enhver multiplikator, der tildeles fra Epic Wheel Bonus eller Epic Chance Bonus, gælder for alle tildelte gratis spil.
  • Alle scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter-gevinster lægges til gevinster fra udbetalingslinjer.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination pÃ¥ hvert sæt af hjul.

Epic Chance Bonus

epicmonopoly3

• Vælg en af de følgende gevinster fra 5 KORT:
    • En kontantgevinst pÃ¥ 200-500x indsatsen pr. 2 linjer
    • 20 gratis spil
    • 10 terningkast for Around the Board Bonus
    • 2x og vælg igen, 3x og vælg igen eller 5x og vælg igen

Around the Board Bonus

epicmonopoly6

• Klik/tryk for at KASTE terningen. Spillerens brik flyttes det antal felter, som terningen viser.
  • NÃ¥r spillerens brik lander pÃ¥ et felt, tildeles en gevinst:
    • Grunde: Vælg en af de 5 skødekort for at vinde de følgende priser:
      • En kontantgevinst pÃ¥ 25-300x indsatsen pr. 2 linjer eller
      • 2x-5x og vælg igen
    • ELVÆRKET: En kontantgevinst pÃ¥ 40-1500x indsatsen pr. 2 linjer
    • INDKOMSTSKAT/TOPSKAT: En kontantgevinst pÃ¥ 40-200x indsatsen pr. 2 linjer
    • PÃ… BESØG: En kontantgevinst pÃ¥ 40-160x indsatsen pr. 2 linjer
    • GRATIS PARKERING: En kontantgevinst pÃ¥ 80-400x indsatsen pr. 2 linjer og et ekstra terningkast
    • START: Hvis du lander eller passerer START, tildeles du en kontantgevinst pÃ¥ 200-800x indsatsen pr. 2 linjer
    • VANDVÆRKET: Vælg en af de 3 vandhaner for at vinde de følgende priser:
      • En kontantgevinst pÃ¥ 25-200x indsatsen pr. 2 linjer eller
      • En kontantgevinst pÃ¥ 25-200x indsatsen pr. 2 linjer og et ekstra terningkast
    • Station: Vælg en af de 4 stationer for at vinde de følgende priser:
      • En kontantgevinst pÃ¥ 40-300x indsatsen pr. 2 linjer,
      • 2x-5x og vælg igen eller
      • En kontantgevinst pÃ¥ 40-200x indsatsen pr. 2 linjer og et ekstra terningkast
      • Multipliers apply to monetary award only
    • Chance: Vælg en af de 3 chancekort for at vinde de følgende priser:
      • En kontantgevinst pÃ¥ 40-80x indsatsen pr. 2 linjer,
      • GÃ¥ til NYTORV,
      • En kontantgevinst pÃ¥ 25x indsatsen pr. 2 linjer og et ekstra terningkast,
      • GÃ¥ til nærmeste Station (hvis du passerer START tildeles du gevinsten for START!) eller
      • GÃ¥ til nærmeste Utility (hvis du passerer START tildeles du gevinsten for START!)
    • SAMFUNDS-KASSE: Vælg en af de 3 SAMFUNDS-KASSE-kort for at vinde de følgende priser:
      • En kontantgevinst pÃ¥ 60-100x indsatsen pr. 2 linjer,
      • En kontantgevinst pÃ¥ 20-40x indsatsen pr. 2 linjer og et ekstra terningkast eller
      • En kontantgevinst pÃ¥ 120-200x indsatsen pr. 2 linjer plus 2 tilfældige gevinster fra SAMFUNDS-KASSE-kortene
    • Go to Jail: Du skal i Jail, du vil ikke passere START, og du tildeles ikke PÃ… BESØG-gevinsten
  • Bonusspillet fortsætter, indtil alle terningkast er brugt op.
  • Enhver multiplikator, der tildeles fra en udløsning af Epic Wheel Bonus eller Epic Chance Bonus, gælder for alle tildelte terningkast.
  • Dette gælder dog ikke GRATIS PARKERING. Der tildeles ikke ekstra terningkast, efter spilleren har været hele MONOPOLY-brættet rundt tre gange.

UDBETALINGSLINJER

• Gevinster pÃ¥ flere udbetalingslinjer slÃ¥s sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er den tilføjede linjeindsats for hver 2 linjer.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 96.01%.

Oplysninger om ophavsret

MONOPOLY-navnet og -logoet, det karakteristisk design af brætspillet, de fire hjørnefelter, MR. MONOPOLY-navnet og -karakteren samt hver af de karakteristiske dele af brættet og spillebrikkerne er varemærker tilhørende Hasbro og dets beskyttede spil og spiludstyr.

Seneste opdatering: 22-10-2018