Millionaire Rush

Introduktion til spillet:

Millionaire Rush er en MEGACLUSTERS™ spil, hvor symboler deler sig og reagerer, så op til 100 symboler kan forekomme. Millionaire  Rush byder på MEGATRAIL™, som tilføjer tilfældige bonusser til hvert spin.

Sådan spilles spillet:

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.
Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil:

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.
Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.
Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin:

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. Symbolerne vil falde fra toppen og vise resultatet.
Megaclusters:
EN MEGACLUSTERS™ slot er et symbolmatchende spil, hvor gevinstsymbolerne deler sig og reagerer.
Millionaire Rush er en MEGACLUSTERS™ spil, der begynder med 5 rækker og 5 kolonner.
Når du får en gevinst, skiftes hvert vindende symbol ud med fire mindre symboler.
Når du  vinder  med  de  små  symboler,  falder  symbolerne  af  samme
størrelse (oppe over dem) ned, hvorefter der falder nye symboler ned fra toppen af skærmen og fylder de ledige pladser på skærmen.
Reaktionerne fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.
Reaktionerne forekommer, når alle de sammenfaldende gevinster er udbetalt.

Gevinst på symboler:

Gevinster består af 5 eller flere matchende symboler af enhver størrelse, der støder op til hinanden horisontalt eller vertikalt.
Højeste udbetalte gevinst pr. vindende klynge. Udbetalinger multipliceres efter indsats.
Alle gevinstkombinationerne lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere oplysninger.

Wild:

Wilds erstatter alle symboler.
Wilds erstatter kun tilstødende symboler og giver ikke gevinst i klynger.
MEGATRAIL™ kan tilføje Wilds med viste multiplikatorer på op til x5 til skærmen.
Alle gevinster ganges med alle de viste multiplikatorer på Wilds, der deltager i den pågældende gevinst.

Megatrail:

Millionaire Rush har et MEGATRAIL™ med 12 trin, der bestemmes tilfældigt for hvert basisspils spin.
Serie 12 indeholder en bonuspræmie på op til 1000 gange indsatsen, og serie 7 giver 6 gratis spins.
Ud over bonuspræmien og gratis spins vil der blive tilføjet mindst 3 tilfældige bonusser til MEGATRAIL™.
Serie 1 på MEGATRAIL™ er altid blank, og serie 2 vil altid indeholde en tilfældig bonus.

Megatrail™ Bonusser:

Der er 12 typer tilfældige bonusser:
1. Wilds: Op til 10 Wilds tilføjes tilfældigt på skærmen.
2. Multiplikator Wilds: Wilds med op til en x5 multiplikator føjes til skærmen.
3. Symboleksplosioner: Hvert tilfælde af det viste symbol vil fjerne alle symboler i rækken eller kolonnen.
4. Symbol Underopdeling: Hver stor forekomst af det viste symbol vil blive til 4 mindre symboler af samme type.
5. Symbolopgradering: Hver forekomst af det viste symbol opgraderes til det angivne symbol.
6. Symbol til Wild: Hver forekomst af det viste symbol bliver en Wild.
Megatrail™ Bonusser (fortsat)
7. Mega Wild: Et gitter med 4 Wilds vil blive tilføjet til skærmen. Der tilføjes to gitre af Wilds i gratis spins.
8. Gevinstmultiplikator: En multiplikator på op til x11 for hele spin tildeles. Bonuspræmien ganges ikke.
9. Eksplosioner: Op til 3 eksplosioner i den angivne form vil fjerne symboler fra skærmen.
10. Symbolduplikering: Fem store forekomster af det viste symbol vil blive tilføjet i en række eller kolonne på skærmen.
11. 50:50: Alle symboler i den øverste, nederste, venstre eller højre halvdel af skærmen vil blive fjernet.
12. Max Megaclusters: Alle store symboler erstattes af 4 mindre symboler.

Gratis Spins:

Når serie 7 af MEGATRAIL™ er fremhævet i grundspillet, tildeles 6 gratis spins.
En forbedret MEGATRAIL™ vil blive tilfældigt bestemt én gang for hele gratis spins, med en bonuspræmie på serie 12 på op til 2000 gange indsatsen.
Når serie 7 af MEGATRAIL™ er fremhævet i gratis spins, tildeles 3 ekstra gratis spins.
Det maksimale antal gratis spins er 99.
Ud over bonuspræmien og gratis spins vil der blive tilføjet mindst 6 tilfældige bonusser til MEGATRAIL™.
Serie 1 og 2 i MEGATRAIL™ vil altid indeholde tilfældige bonusser.
Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.
Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

Generelle oplysninger:

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,44 %. Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-07-2022