Leprechaun's Luck Emporium

Leprechaun's Luck Emporium er en videoslot med 5 rækker og 6 hjul. 8 eller flere matchende symboler hvor som helst på hjulene giver gevinst. Gevinster fjernes, og resterende symboler falder ned for at udfylde pladser, der er tilbage, og nye symboler vælter ind.

4 eller flere BONUS-symboler udløser bonusspillet. Bonusspillet giver 8 indledende spins.

Bonussen spilles med samme indsats som det udløsende spil.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 5000x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 5000x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 5000x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

BONUS

Bonusspillet består af et 5x4-gitter af tomme, selvstændige hjul.

Under hvert spin har hvert hjul har en chance for at få en potionflaske. Et tilfældigt område af hjulene fremhæves af den magiske gryde. Flasker, der kommer frem her holdes fast og starter med en x1 multiplikator.

Der dannes en tilfældig præmie produceres af den magiske gryde, som anvendes på alle potionflasker, der vises i det fremhævede område. Hvis præmien er +2 spins, tildeles 2 ekstra spins, uanset hvilket område den magiske gryde vælger.

Når alle spins er blevet spillet, lægges den samlede multiplikator sammen og tildeles som en multiplikator af den samlede indsats.

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg dit beløb
 • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet
 • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

The overall theoretical return to player is 94.66%.

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 02-12-2022