Tasty Trailz

Trin 1: Kom i gang

1. Tryk på "INDSATS"-knappen for at øge eller sænke beløbet på din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Et indledende sæt af tyve (20) symboler vil falde ned på tværs af fire (4) rækker og fem (5) kolonner.
  • 4 eller flere lodrette eller vandrette tilstødende og matchende symboler på en Trailz, startende fra den nederste række og op, giver en gevinst og tilføjer en række mere ovenpå.
  • Hvis kombinationen af symboler har en Trailz fra den nederste række og opad med tilstødende symboler, der er forbundet fra den nederste række til den fjerde række, så tildeles en ekstra række. Dette vil fortsætte, indtil en Trailz ikke længere er forbundet til den øverste række på skærmen.

Wild Gelé-symbol

• Wild Gelé-symboler kan hjælpe med at skabe større Trailz ved at erstatte andre symboler undtagen Slikbombe-multiplikator og Scatter-symboler.
  • Wild Gelé-symboler kan forekomme hvor som helst på hjulene i grundspillet og under Gratis Spins.
  • Wild Gelé-symboler falder på hjulene før andre symboler i rækken og kan tilfældigt udvide sig fra 1x1 op til 5x8 (som vist i Gevinstoversigten).
  • Andre symboler udfylder derefter tomme positioner ved siden af Wild Gelé-symbolet, hvor det er muligt.
  • Wild Gelé-symboler kan kun danne Trailz i kombination med andre symboler og kan være en del af mere end én Trailz på samme tid.
  • Antallet af positioner som Wild Gelé-symboler dækker, svarer til antallet af symboler, som de erstatter inde i Trailz.

Slikbombe-multiplikator

• En Slikbombe-multiplikator, der forekommer hvor som helst på hjulene i grundspillet eller Gratis Spins, multiplicerer alle Trailz(s)-gevinster med dets værdi, der rangerer fra x2 til x10 i grundspillet og fra x2 til x100 i Gratis Spins.
  • Hvis der vises mere end én Slikbombe-multiplikator på hjulene, så lægges deres værdier sammen.
  • Den samlede værdi af Slikbombe-multiplikatoren anvendes på alle Trailz(s)-gevinster i slutningen af spilrunden i grundspillet og i slutningen af spinnet under Gratis Spins.
  • Slikbombe-multiplikatorværdien nulstilles i slutningen af spilrunden i grundspillet og før hvert spin under Gratis Spins.

Mega-symboler

• Mega-symboler, der dækker 2x2, 3x3, 4x4 eller 5x5 områder, kan tilfældigt forekomme hvor som helst på hjulene i grundspillet og i Gratis Spins.
  • Mega-symboler er ikke garanteret at fortsætte Trailz.
  • Mega-symboler kan være alle symboler undtagen Wild Gelé, Slikbombe-multiplikator og Scatter-symboler.

Gratis Spins

• 3 eller flere Scatter-symboler, der forekommer hvor som helst på hjulene i grundspillet, tildeler Gratis Spins.
  • Gratis Spins tildeles som følger:
    • 3 Scatter-symboler = 10 Gratis Spins
    • Der tildeles yderligere to (2) Gratis Spins for hvert ekstra Scatter-symbol, der opnås
  • Der tildeles et ekstra Gratis Spin under featuren for hvert Scatter-symbol, der lander på skærmen. Dette føjes til de samlede Gratis Spins, når det aktuelle spin slutter.
  • Gratis Spil spilles med den samme indsats som i grundspillet.
  • Når Gratis Spil slutter, vil de samlede gevinster fra featuren blive tilføjet spillerens konto, og de vil vende tilbage til grundspillet.

Køb Bonus Gratis Spins (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Når spilleren vælger Køb Bonus, så har de to muligheder for at købe direkte adgang til Gratis Spins-featuren.
  • Almindelig Velsmagende Trailz Gratis Spins koster 75x den Nuværende Indsats og giver spillere 8 Gratis Spins.
  • Super Velsmagende Trailz Gratis Spins koster 200x den Nuværende Indsats og giver spillere 24 Gratis Spins.

Bonusindsats (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• I starten af hvert spin i grundspillet kan Bonusindsatsen slås til for at øge chancerne for at udløse Gratis Spins.
  • Aktivering af Bonusindsatsen koster 1,25xIndsats.
  • Bonusindsatsen kan deaktiveres ved at slå den fra.
  • Ved at trykke på Køb Bonus-knappen skiftes indsatsen automatisk til x1 og Bonusindsatsen deaktiveres, indtil pop op-vinduet Køb Bonus lukkes.
  • Alle gevinster, hvor den øgede Bonusindsats er aktiveret, udbetales baseret på den oprindelige indsatsværdi og ikke den øgede Bonusindsatsværdi.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter en.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med Autospil, som du vil spille.
  • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin, ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformation og Spilleregler

• Gevinster udbetales for at matche fire (4) eller flere symboler i en eller flere Trailz. Dette beregnes som følger:
  • Samlede Gevinster = Samlet Indsats x Antal Symboler i en Trailz x Symbolgevinstmultiplikator x Slikbombe-multiplikator (hvis relevant).
  • Alle gevinster udbetales i overensstemmelse med Udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Hvis en spiller mister forbindelsen under et spil, kan spilleren vende tilbage for at fuldføre spillet, medmindre spillet lukkes automatisk.
  • Hvis et spil lukkes automatisk, bliver spilleren udbetalt det præmiebeløb, som spilleren havde opnået inden afbrydelsen.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Gældende fra dato

Dag/Måned/År: 16/11/2023 v1.0

Seneste opdatering: 18-01-2024