Gold Mine Stacks

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Gevinstlinje-regler

• lDette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.
  • lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner

en linie på hjulene.

• lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
  • lGevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• lUdbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

• lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • lDen viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats. l Gevinster ganges med basisindsatsen (eksklusive Bonusindsats-prisen).

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler. l Dette symbol forekommer kun i basisspillet.
  • lWild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Wild Stacks Respins

• lEn hel stabel af Wild-symboler udløser denne funktion.
  • lHele stabler af Wild-symboler er klæbende, og der tildeles gratis re-spin, så længe flere nye hele stabler lander på hjulene.
  • lHvis alle hjul og rækker fyldes med Wild-symboler, tildeles den viste udbetaling i udbetalingstabellen, og funktionen slutter.
  • lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • lGold Mine Stacks Bonus-funktionen kan ikke udløses under Wild Stacks Respinsfunktionen.
  • lHvis Wild Stacks Respins udløses samtidig med Gold Mine Stacks Bonus, bliver Wild Stacks Respins spillet, når Gold Mine Stacks Bonus er slut. l Wild Stacks Respins-funktionen kan kun blive udløst under basisspillet.

Gold Mine Stacks Bonus

• l3, 4 eller 5 bonussymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion. l Bonus-symboler fra basisspillet overføres til bonusspillet.
  • lFørst i Gold Mine Stacks Bonus booster Randomizer-funktionen en af Bonuspræmierne med op til 50x.
  • lDe mulige præmiemultiplikatorer er: 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 25x og 50x. l Bonusspillet består af 4 niveauer og starter altid på niveau 1. l Hvert niveau tilbyder 8 mulige bonuspræmier, som kan lande på hjulene. l Bonuspræmierne er et multiplum af basisindsatsen.
  • lBasisspil og niveau 1-præmier: 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 25x, 50x. l Niveau 2-præmier: 2x, 4x, 6x, 10x, 14x, 20x, 50x, 100x. l Niveau 3-præmier: 3x, 6x, 9x, 15x, 21x, 30x, 75x, 150x. l Niveau 4-præmier: 5x, 10x, 15x, 25x, 35x, 50x, 125x, 250x. l Bonusspillet starter med 3 liv. l Hver gang, der ikke lander et Bonus-symbol under et spin, bliver der fjernet 1 liv. l Hvis der lander mindst 1 Bonus-symbol under et spin, bliver antallet af liv nustillet til 3.
  • lAlle præmier fra Bonus-symboler, som blev indsamlet under bonusspillet, lægges sammen og udgør den samlede gevinst. l Gevinster indsamles automatisk til sidst i bonusspillet.
  • lHvis et hvilket som helst hjul fyldes med Bonus-symboler på niveau 1-3, stiger bonussen til næste niveau. l Niveau 2-4 starter altid med en tom skærm.
  • lHvis der fyldes mindst 1 hjul med Bonus-symboler på niveau 4, tildeles det samlede antal gevinstmultiplikatorer. l Når bonussen slutter, ganges alle gevinster fra alle niveauer med den multiplikator.
  • l1 hjul = 2x multiplikator, 2 hjul = 3x multiplikator, 3 hjul = 5x multiplikator, 4 hjul = 7x multiplikator, 5 hjul = 10x multiplikator.
  • lHvis hele niveau 4-skærmen fyldes med Bonus-symboler, slutter bonusspillet.
  • lDenne funktion kan kun blive udløst i basisspillet. l Den samlede gevinst fra bonusspillet er begrænset til 50 000x basisindsatsen.
  • lNår gevinsten når eller overstiger det beløb, slutter bonussen med at den maksimale udbetaling tildeles.

Bonusindsats

• lBonusindsatsen kan slås til og fra når som helst mellem indsatser i basisspillet.
  • lHvis Bonusindsatsen slås til, fordobles chancen for at udløse Gold Mine Stacks Bonus.
  • lAktivering af Bonusindsatsen øger den samlede indsats med 25 %.
  • lEnhver gevinst fra Gold Mine Stacks Bonus, som bliver udløst, mens Bonusindsatsen er slået til, anvender multiplikatorerne fra basisindsatsen (den 25 % bonusindsatspris ignoreres). l Køb Bonus og Bonusindsatsen kan ikke aktiveres samtidig.

Køb bonus

• l"Køb Bonus" koster 100x indsatsen.
  • lAktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Gold Mine Stacks Bonusfunktionen. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
  • lFunktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse. l Køb Bonus og Bonusindsatsen kan ikke aktiveres samtidig.

Indsats-indstillinger l Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin. l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder. l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. l Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Samlet gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • lSaldo: Viser de nuværende saldoer. l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Køb Bonus-knappen: Viser muligheden for at købe Gold Mine Stacks Bonus. l Bonusindsats-knappen: Slår Bonusindsats-muligheden til eller fra.
  • lHjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• lLyd: Slår spillyd til.
  • lStartknappen: Afslutter spillet. l Bank-knap: Viser banksiden. l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger. l Menu-knap: Lukker spilmenuen.

Spilindstillinger

l Tryk på mellemrumstasten for at spinne: Slår denne mulighed til og fra. l Høj kvalitet (60 fps): Aktiverer spil i høj kvalitet med 60 rammer per sekund. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Yderligere oplysninger

• lSaldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lHvis spillet afbrydes, mens du spiller, kan spillerunden genspilles, når du starter spillet igen.
  • lHvis du vælger at springe over genafspilningen, når spillet starter igen, bliver gevinsten straks tilføjet din saldo.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Oversættelse af spiltermer

• lGold Mine Stacks Bonus = Guldminens Stabel-bonus l Wild Stacks Respins = Wild Stabler Re-spin l Randomizer = Tilfældighed l Respin = Re-spin l Wild = Wild l Big Win = Stor gevinst. l Super Win = Supergevinst l Mega Win = Megagevinst. l Level Up! = Niveau Op! l Final Level! = Sidste Niveau!
  • lOn = Til l Off = Fra

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Overordnet TBP: 96,00 %.
  • lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Seneste opdatering: 29-11-2022