Champions Goal

Spilleregler

1. Champion's Goal er en slotmaskine med 5 hjul med op til 20 paylines baseret på symbol.
  2. Blå symboler giver gevinst fra venstre mod højre, og røde symboler giver gevinst fra højre mod venstre. Neutrale symboler giver gevinst begge veje.
  3. Spillet giver 12 betniveauer pr. valuta.
  4. Symbol-gevinster på udbetalingstabellen vises baseret på det valgte betniveau.
  5. En spillerunde starter med det valgte bet, når spilleren klikker på spin-knappen.
  6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere auto-spin. Hold spin-knappen nede, og vælg et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  7. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  8. Alle gevinster vises i den valgte valuta.
  9. Kun den højeste gevinst pr. betline udbetales.
  10. Bets kan ikke ændres i en igangværende spillerunde eller i gratis spins.
  11. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige.
  12. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 95,7 %.
  13. Linjegevinster inkluderer ikke gevinster fra Cascading Tifo eller Free Kick.
  14. Bold-symbolet udløser frispark, og linjegevinster ganges med 5.
  15. Dommer-symbolet udløser Sticky Corners, hvor Sticky Wilds dækker hjørnerne på hjulene ved 1 respin.
  16. Champion's Goal-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen bold, pokal og dommer.
    • 3 pokal-symboler på hjul 3 starter Derby Free Spin.
    • Derby Free Spins kører over 7 runder. Et pokal-symbol giver stoptid +1 (f.eks. et ekstra spin). Maksimal stoptid er +3. Derby Free Spins slutter med mulighed for at skyde Champion's Goal. Hjulene stopper straks, hvis der scores Champion's Goal, og spillet vender tilbage til normal tilstand. Champion's Goal giver øjeblikkeligt et beløb.
    • Hjul 1, 2 og 3 dækket med blå symboler udløser blå Cascading Tifo, og hjul 3, 4 og 5 udløser rød Cascading Tifo. Wild er farveneutral og erstatter ikke symboler efter farve. Cascading Tifo løber over 3 runder med 3 sticky wilds.
    • Maksimal gevinst er baseret på maksimalt bet.
    • Maksimal gevinst er 2000 gange bet pr. runde.

Spilstrategier

1. Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med spilstrategier.

1. En spilstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
    2. Spilleren kan ændre eller slukke for spilstrategien efter et hvilket som helst bet.
    3. Auto-spin virker sammen med spilstrategier.
    4. Aktivér en spilstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
    5. Spilstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
    6. Spilstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017