Rainbow Power Potz Ultranudge

SPILLEREGLER

Velkommen til RAINBOW POWER POTZ med ULTRANUDGE™, POWER POTZ og LOTS O' POTZ FREE SPINS.

OM SPILLET

ULTRANUDGE™

ULTRANUDGE-gevinststimen udløses ved enhver gevinst, der inkluderer WILD-symboler og fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.

I FREE SPINS starter enhver gevinst ULTRANUDGE.

POWER POTZ

Over hjulene er en PRÆMIEKARRUSEL, som rykker en position på hvert spin og nudge. Den indeholder enten KONTANTER, FREE SPINS eller WIN ALL.

POWER POTZ-funktionen udløses, når en eller flere POWER POTZ-symboler lander på hjulene. Præmien på præmiekarrusellen over Power Pot vil blive vundet.

Power Potz er på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet, og på alle hjul i Free Spins.

KONTANT præmier er mellem x2 og x1000 den samlede indsats.

FREE SPINS fliser giver 10 FREE SPINS for hver Power Pot, der rammer en i samme spillerunde.

WIN ALL-præmier kan være enhver præmietype og er indikeret med en ekstra guldramme, den uddeler alle præmier på karrusellen.

Karruselværdier gemmes separat for hvert indsatsniveau.

LOTS O' POTZ FREE SPINS

Rammes 1 eller flere FREE SPINS-fliser tildeles LOTS O' POTZ FREE SPINS ved afslutningen af spilrunden.

I FREE SPINS er der stakke af Power Potz, samt chancen for at WIN ALL-flisen vises.

Ram en +1 SPIN-flise med en Power Pot Rainbow Blast i free spins og få +1 free spin for hver aktive pot.

Free Spins bliver spillet på de samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin-knappen eller mellemrumstasten for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• Gevinstlinje-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3, 4 og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingspanelet.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Turbo-tilstand – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, kan du ændre spilhastigheden.
  • Lyde – Tænder eller slukker for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling (kun synlig, når det er relevant).
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats, der kan klikkes på for at åbne panelet med indsatsmuligheder.
  • Indsatsjustering – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.
  • Menu – Åbner indstillingspanelet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spilreglerne version 1, dateret 24/11/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WIN ALL VIND ALT
FREE SPINS FREE SPINS
+1 SPIN +1 SPIN
BONUS BOOST BONUS BOOST
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER WIN SUPER GEVINST
MEGA WIN MEGA GEVINST
BANGING WIN HÅRDTSLÅENDE GEVINST

Seneste opdatering: 14-12-2022