Queen of Riches

Introduktion til spillet

Queen of RIches er en seks-valset videomaskine med Big Time Gamings unikke Megaways™

Megaways™

Denne Megaways-automat kan producere op til 7 ikoner per valse for hvert spin. Wild-multiplikatorer øger også de måder, man kan vinde på med op til x7 per valse. Det betyder, at hvert spin kan producere op til 117.649 betalingslinjer!

Hvordan man spiller

Vælg din indsats ved at klikke på pilene til venstre og højre for indsatsfeltet. Indsatsens værdi vises i indsatsfeltet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Automatisk spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil-panelet, hvor spilleren kan ændre antallet af spins, og sætte tabs- eller gevinstgrænser på. Når en tabsgrænse er indstillet, kan spilleren vælge Start, for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nås, eller der opstår en situation, der kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

De 6 valser drejer rundt, stopper og viser derefter resultatet.

Gevinst på symboler

En gevinst udløses, når på hinanden følgende symboler er ens, løber fra venstre mod højre og starter på valsen længst til venstre – uanset højden.

Det er altid den højeste gevinst, der udbetales på en vindende betalingslinje. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild på hele valsen

En fuldvalse-wild tæller som op til 7 symboler, og kan erstatte alle symboler.

Alle gevinstgivende linjer multipliceres med det beløb, der vises på fuldvalse-wilden.

Valseklone-funktionen

Valseklone-funktionen er tilfældig for hvert spin, og kan producere mellem 2 og 6 identiske valser.

Fuldvalse-wilds kan også klones for at lave op til fem sæt fuldvalse-wilds, og hver multiplikator er tilfældigt tildelt.

Generel Information

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,9 %

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.


Seneste opdatering: 16-05-2018