The Sword and The Grail

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

The Sword and The Grail er et videospil med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer. Sword kan lande på ALLE hjul. 3 eller flere udløser Free Spins. Grail er Wild og kan lande på ALLE hjul. Dette symbol erstatter alle andre symboler undtagen Sword.

Grail kan vises som en Multiplier Wild på ALLE spins. Multiplikatorens værdier er: 2, 5, 10 og 100. Hvis Grail erstatter et andet symbol som en Multiplier Wild, vil det multiplicere gevinsten med den tilhørende multiplikatorværdi

3 eller flere Swords på et enkelt spin vil udløse den progressive Free Spins-funktion. Eventuelle ekstra Swords, der lander i løbet af Free Spins, indsamles for at hjælpe dig med at gå videre gennem de fire Free Spin-faser. En udløsning af Free Spins-funktionen med 3, 4 eller 5 Swords vil starte Free Spins-samlingen på henholdsvis 3, 4 eller 5.

En udløsning af Free Spins-funktionen tildeler i første omgang 5 Free Spins med hver Grail som en Multiplier Wild sat til en værdi af X2.

For at komme videre til anden fase skal du indsamle 6 Swords (herunder de Swords, der udløste Free Spins) i første fase. Når man går videre til anden fase tildeles yderligere 5 Free Spins med hver Grail som en Multiplier Wild sat til en værdi af X5.

For at komme videre til tredje fase skal du indsamle 11 Swords (herunder de Swords, der udløste Free Spins) i første og anden fase. Når man går videre til tredje fase tildeles yderligere 5 Free Spins med hver Grail som en Multiplier Wild sat til en værdi af X10.

For at komme videre til den sidste fase skal du indsamle 18 Swords (herunder de Swords, der udløste Free Spins) i første, anden og tredje fase. Når man går videre til den sidste fase tildeles yderligere 5 Free Spins med hver Grail som en Multiplier Wild sat til en værdi af X100! Swords vises ikke i sidste fase.

Hver Free Spin-fase starter, når den foregående Free Spin-fase afsluttes.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.53%.

Handlinger

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.

Hurtigt spil

- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 27-08-2019