King Carrot

INTRO

King Carrot er en spillemaskine med et frugt- og grønsagstema, der er fyldt med søde figurer. Det indeholder King Carrot, som erstatter andre symboler med gulerodssymboler for at overtage hele gitteret og skabe de virkelig store gevinster! Spillet er klyngegevinst-baseret, har et gitter på 7x7 og en maks. gevinst på 10.000 gange din indsats.

King Carrot

Hver gang du lander et King Carrot symbol, vælges et tilfældigt og lavere udbetalende symbol, som erstattes. Alle symboler af den valgte type bliver erstattet af gulerodssymboler. Land flere King Carrot symboler for at erstatte mere end ét symbol i samme spin. Hvert spin, der lander et King Carrot symbol på, giver dig et genspin!

Episk King Carrot

Når der forekommer en udskiftning, vil en til tre episke King Carrots have en chance for at dukke op og erstatte et eksisterende gulerod-symbol. Hvert episke King Carrot udløser en multiplikator, som falder ned på et tilfældigt valgt gulerod-symbol.

Multiplikatorerne vil kun påvirke vindende klynge af gulerødder, og vil gange klyngens gevinst med multiplikatorværdien. Hvis du rammer to eller flere multiplikatorer på den samme vindende klynge, bliver deres værdier først lagt sammen og derefter ganget med gevinsten. Multiplikatorerne kan have disse værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

Gulerodsmassakre

Hvis du lander tre eller flere GS-symboler, starter bonusspillet Gulerodsmassakre. I dette bonusspil starter du med 10 gratis spins. Alle symboler, der erstattes af King Carrot, bliver holdt progressivt under funktionen, og ligesom i hovedspillet får du tildelt et genspin, hvis der lander et King Carrot symbol i et spin.

Fugleangreb

Fugleangrebet forekommer, når du har set fugleskyggen i spillet. Fuglen vil feje ind og fjerne en række og/eller kolonne af symboler for at bane vejen for, at nye falder ned. Fuglen fjerner mindst én og op til alle rækker og/eller kolonner. Wild-symboler og FS-symboler fjernes ikke.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.51%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt betalende eller lavt betalende symboler.

King Carrot samt episke King Carrot symboler erstatter gulerod-symboler, når gevinsterne beregnes.

MÅDER AT VINDE PÅ

Match 5 eller flere sammenhængende symboler hvor som helt på gitteret for at få en vinderkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 250,00 kr..

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 27-04-2022