The Last Sundown

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

The Last Sundown er en videospillemaskine med 5 hjul og op til 7776 måder at vinde på. Spillet har et SCATTER-symbol, et WILD-symbol, 5 tegnsymboler og 5 våbensymboler.

Ved ethvert normalt spin vælges et tilfældigt symbol (undtagen SCATTER), som bliver et opdelende symbol. Når en forekomst af et opdelende symbol vises på hjulene, opdeles det i to.

3 eller flere SCATTER-symboler på et hvilket som helst hjul i basisspillet udløser FREE SPINS med 8 spins til at starte med. Det opdelende symbol ved det udløsende spin tages med videre til FREE SPINS. Spillet vælger derefter tilfældigt et ekstra symbol (undtagen SCATTER), der indsamles. Hver forekomst af det valgte symbol fylder samleren med 1. Indsamling af 6 for hvert våben, 5 for hvert tegn og 4 for WILD-symbolet opdeler det valgte symbol til efterfølgende FREE SPINS. Hver afsluttet indsamling tildeler også yderligere 3 FREE SPINS, og spillet vælger et nyt valgt symbol (undtagen SCATTER), der skal indsamles.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP : 94.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 10-11-2021