Champions of Mithrune

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Champions of Mithrune er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 måder at vinde på.

En Champion-funktion kan udløses tilfældigt på et hvilket som helst spin. Anastina placeref en klynge på 2x2 til 5x5 af matchende symboler på hjulene. Olc gør op til 3 hjul ud af hjul 2-4 Wild. Sylvana føjer 4-7 Wilds til hjulene. Gorm opgraderer 1-5 royale symboler til Wilds. Syn opgraderer alle karaktersymboler til deres eget symbol, som er det højest udbetalende symbol. Kun én Champion-funktion på et spin kan udløses i basisspillet. Disse funktioner garanterer ikke gevinster.

Scatters kan lande på hjul 1, 3 og 5. 3 Scatters udløser Free Spins. Når der udløses Free Spins, tildeles Power Up-funktionen først. Dette er et minispil med 5 hjul, hvor kun specielle Champion-karaktertokens, eliksirer og Scatter-symboler kan lande. Power Up-funktionen begynder med 3 liv, hvis ingen symboler lander på et spin, mistes 1 liv. Når der lander symboler på et spin, fyldes alle liv op igen. Power Up-funktionen slutter, når alle liv er mistet, og spillet går derefter videre til Free Spins.

Hvis du samler 3 Champion-karakterertokens, får du adgang til denne Champion og dens funktion under alle spins i Free Spins. Det er muligt at få adgang til alle 5 Champions. Hvis du samler 3 eliksirer, øges din Multiplier med +1 til højst x10. Denne Multiplier gælder på alle gevinster i Free Spins. Hvis du samler 3 Scatters, øges antallet af Free Spins med +1 til højst 10 Free Spins.

Hvis en Champion er blevet låst op, bliver yderligere Champion-tokens, der lander på den karakter, samlet i Multiplier-opladeren, på samme måde som en eliksir. Når din Multiplier når op på maksimum, bliver ekstra opladninger i stedet samlet i Free Spins på samme måde som Scatters. Hvis Free Spins når op på maksimum, bliver ekstra Scatters samlet i Multiplier-meteret. Når der er adgang til alle Champions, og Multiplier og Free Spins er på de maksimale beløb, afsluttes Power Up-funktionen, og spillet går derefter videre til Free Spins.

I Free Spins gælder alle oplåste Champion-funktioner for hvert enkelt spin. Multiplier gælder på alle gevinster på alle spins. Det er ikke muligt at genudløse Free Spins inden for Free Spins.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.25%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 30-08-2022